Натурално олио за шоколадов тен – CHOCOLATE

5 от 5 / 1 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Съдържа: какао, морков, кайсия, бадем, маслина, невен, пшеничен зародиш, лен, витамин Е

Съставки (INCI):

Calendula Officinalis, Olea Europaea Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Linseed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Cocos Nucifera Seed Oil, Carrot Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Triticum vulgare germ oil, Tocopherol (vit.E)

Количество: 250мл

Chocolate Sun Tan Body Oil 250ml.

Chocolate осигурява едновременно красив дълготраен тен и здравословна грижа за кожата. Подходящ е за употреба на плаж и в солариум . Хидратира дълбоко, като стяга и подобрява външния вид на кожата веднага след нанасяне.  Съставен е от 100% натурални съставки с доказан произход – какао, морков, кайсия, маслина, бадем и др.

Притежава неустоим шоколадов аромат, който ще отведе сетивата ви на красива тропическа почивка, като в същото време ще подхрани кожата в дълбочина.

Олиото е подходящо за различните типове кожа, както и за такава, която е предразположена към алергии. Натуралните съставки имат естествени слънцезащитни свойства, поради отразяващата способност на маслата. Те съдържат високо количество антиоксиданти и полезни мастни киселини.

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

 

Какаово масло

-Обработената с него кожа става мека и еластична. Подхранва в дълбочина, нормализира и поддържа водно-липидния баланс. Предпазва кожата от излющване и изсъхване, има антиоксидантни свойства. Спомага за равномерен тен и великолепен загар, като създава фин филм и предпазва кожата от изгаряне. Притежава неустоим шоколадов аромат.

Масло от Морков

-То има свойството да стимулира имунния отговор на организма при UV-облъчване. Има богато съдържание на витамини A и F и подсилва естествените защитни сили на организма, като предпазва от свободните радикали.

Невен

-Той е природен UV филтър. Древните египтяни са използвали маслото от невен за предпазване на кожата от изсушаване и преждевременно стареене през лятото, тъй като е с висока концентрация на каротини, фитостероли и полифеноли. Маслото от невен e идеално в случаи на слънчеви изгаряния или обриви в следствие на излагане на слънце. Помага при напуквания, сухота, сърбеж или кожни възпаления.

Бадемово масло

-Съставът му напомня този на мазнините в човешкото тяло, усвоява се лесно, заради единайсетте ненаситени мастни киселини, с които буквално се храни съединителната тъкан. Насърчава производството на колаген, връща добрата пропускливост на клетъчната мембрана и има подмладяващ ефект.

Масло от Маслина

-Така нареченото „течно злато“ е едно от най-древните масла, които познаваме. Съдържа мастно-разтворими витамини, ценни елементи, фосфолипиди, екстракти, фитостероли и др. Притежава силни възстановителни свойства, при редовна употреба засилва процеса на регенерация на кожата осезаемо.

Ленено масло

-Маслото от лен намалява зачервяванията, както и раздразненията. Намалява сърбежа и предотвратява възпаленията. Съдържа голямо количество антиоксиданти, витамин А, B,D и Е, Омега 3 и 6 мастни киселини и минерали, които заедно успокояват и заздравяват кожата.

Пшеничен зародиш

-То съдържа високо количество витамин Е и антиоксиданти, които ремонтират щетите на клетките. Помага да се предотвратят UV щетите. Високата антиоксидантна стойност на маслото е една от причините то да се приемано вътрешно за различни ползи за здравето.

Витамин Е

-Поддържа кожата здрава, взаимодейства с маслата като ускорява регенерацията и оптимизира кръвообращението. Възстановява еластичността и забавя процесите на стареене, притежава естествени консервиращи свойства.

 

Продукт със 100% натурален състав. Макар и рядко към натуралните съставки също са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа. Ако кожата не реагира, това е вашият продукт!

 

Описание

Натурално олио за шоколадов тен – CHOCOLATE

Натурално олио за шоколадов тен – Chocolate осигурява едновременно красив дълготраен тен и здравословна грижа за кожата. Подходящ е за употреба на плаж и в солариум . Хидратира дълбоко, като стяга и подобрява външния вид на кожата веднага след нанасяне.  Съставен е от 100% натурални съставки с доказан произход – какао, морков, кайсия, маслина, бадем и др. Здравословният микс от растителни масла прави кожата невероятно мека, като я защитават от вредното въздействие на околната среда. Най-полезният начин да се сдобиете със зашеметяващ тен и красива стегната кожа на плажа.

 

Приложение: За по-бързо добиване на натурален здравословен тен при излагане на Слънце или чрез солариум.

Употреба:

Нанася се при излагане на Слънце или солариум. Разклатете преди употреба. Без защитен фактор, препоръчително е да се редува с продукт с по-висок фактор, като се нанася първо слънцезащитния продукт и след около 20мин олиото за тен Chocolate!