Натурално антицелулитно масло SILHOUETTE

5 от 5 / 1 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Съдържа:

Гроздови семки, Карите (Шеа), Какао, Пчелен восък, Маслина, Невен, Фракционирано кокосово масло, Авокадо, Сусам, Кайсия, Портокал, Канела, Хвойна, Мента, Витамин Е

Съставки(INCI):

Vitis Vinifera Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Calendula Officinalis, Olea Europaea Fruit Oil, Sesamum Indicum Seed Oil, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Capric Triglyceride, Persea Gratissima Oil, Cera Alba, Тocopherol (vit.E), Juniperus communis fruit oil, Cymbopogon citratus leaf oil, Mentha Spicata Herb Oil, Cinnamomum zeylanicum oil, Limonene*, Citral*, Linalool*

*from essential

Интензивно натурално масажно масло против целулит. 100мл

 

Описание

Натурално антицелулитно масло – SILHOUETTE

Натурално антицелулитно масло – Дълбоко концентрирана емулсия за борба с целулита. Притежава антицелулитни и скулптуриращи свойства. Формулата съдържа интензивно действащи масла от гроздови семки и канела, допълнени с карите, какао и пачули. Продукт подходящ за масаж.

Подобрява стегнатия вид на кожата, възвръща блясъка, подобрява тонуса и придава еластичност. Редуцира съществуващия целулит и предпазва от появата на нов. 100% Натурален продукт!

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

антицелулитно масло

Гроздови семки

– 70% от съдържанието на това масло се състои от незаменими мастни киселини. Съдържа естествени антиоксиданти, придава на кожата еластичност и мекота. Има изключителни стягащи и тонизиращи свойства. Леката му консистенция прави кожата бебешки гладка. Предотвратява стареенето, има антиоксидантни свойства и премахва фините линии и бръчици. Съдържа линолова киселина, която укрепва клетъчните мембрани.

Карите (Шеа)

–Изключително ценено масло заради състава си и ефекта си върху кожата. Една от легендите гласи, че Нефертити дължала красотата си на това вълшебно масло. Неговите невероятни свойства се обясняват от високото съдържание на витамин Е, каритен и алантоин. Маслото от Карите способства за възстановяването и стабилизирането на роговия слой на кожата. Действа благоприятно върху клетъчното обновяване, подхранване и овлажняване.

Какао

–Придава невероятна мекота и еластичност. Подхранва в дълбочина, нормализира и поддържа водно-липидния баланс. Предпазва кожата от излющване и изсъхване, има антиоксидантни и антицелулитни свойства. Спомага за по-бързо почерняване и равномерен тен. Притежава неустоим шоколадов аромат. Осигурява висока степен на грижа и защита.

Кайсия

-Идеално за масажи на лицето и тялото. Действа успокояващо, овлажняващо, прониква дълбоко в кожата, успокоява я и я прави мека и гладка.

Авокадо

-Силно подхранващо масло, което е идеално за поддържане на тонуса на кожата. Прави кожата мека и еластична. Прониква изключително бързо в епидермиса, като доставя полезни витамини и минерали. Много полезно при масажи.

Сусам

-Сусамовото масло е богато на цинк, който е един от най-важните минерали за кожата. То увеличава еластичността и гладкостта ѝ. Стимулира кръвообръщението, тонизира и енергизира, влива жизненост и бодрост.

Мента

-Повишава защитните функции на епидермиса, придава нежност и стегнат вид на кожата. Има способността да “пренася” активни съставки дълбоко в кожата.

Хвойна

-Много ефективно срещу целулита, тъй като подпомага организма да се освободи от токсините, които се натрупват в мастните клетки. Хвойната е позната като естествен диуретик и детоксикатор. Освен освобождаването на отровите, тя помага и за премахването на излишните течности и отоци в тялото.

Фракционирано кокосово масло

-Абсорбира се бързо и омекотява незабавно кожата, като не оставя мазен филм и не запушва порите. Изключително лесно се разнася. Фракционираното кокосово масло има силно проникващи свойства и способства за вкарването на други масла и активни вещества в кожата. Оставя усещане за мекота и гладкост.

Канела

–Доказан ефект при третиране на портокалова кожа. Канелата действа като естествен детоксикиращ агент и помага на тялото да елиминира всички токсични вещества. С премахването на отпадъците и течностите се подобрява кръвообращението, което води до намаляване и премахване на целулита.

Невен

–Тази Слънчева билка е съкровище в Българската природна аптека. Пречиства кожата от токсини и стимулира производството на колаген. Способна е на чудеса върху проблемни участъци, заради съдържанието на каротиноиди, пигменти и сапонини. Подобрява еластичността, възпрепятства стареенето на кожата, като действа регенериращо върху епидермиса. Изравнява тена.

Маслина

–Едно от най-древните масла, които познаваме. Съдържа мастно-разтворими витамини, ценни елементи, фосфолипиди, екстракти, фитостероли и др. Притежава силни възстановителни свойства, при редовна употреба засилва процеса на регенерация на кожата осезаемо.

Пчелен восък

–С негова помощ тялото изхвърля натрупаните токсини през кожата и по този начин организмът се пречиства. Пчелният восък е дар от пчелите. В състава му влизат етерични масла и витамини (най-вече витамин А). Известен е с облагородяващия си ефект върху кожата.

Витамин Е

–Поддържа кожата здрава, взаимодейства с маслата като ускорява регенерацията и оптимизира кръвообращението. Възстановява еластичността и забавя процесите на стареене, притежава естествени консервиращи свойства.

Натурално антицелулитно масло 100% натурален състав. Макар и рядко към натуралните съставки също са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят или етерични масла. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа. Ако кожата не реагира, това е вашият продукт!

Приложение: Активно масло за третиране на засегнати от целулит и портокалова кожа участъци. Скулптурира силуета и допринася за добрия външен вид на кожата.

Употреба: Нанася се с масажни движения върху проблемните зони, един-два пъти на ден. Кожата се масажира десетина минути. Най-добре усвоим след баня, върху още влажна кожа.

Съхранение: На хладно и тъмно място. Поради натуралния си произход, маслото срещу целулит Silhouette мени консистенцията си при смяна на температурата. Това не променя полезните му качества. Ако предпочитате по-твърда и стегната консистенция, можете да съхранявате маслото в хладилник.