Дневен крем против стареене – BALANCE

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 43.00 лв. Спестявате 10 лв.

Описание

Дневен крем против стареене

Дневен крем против стареене – Balance е съставен от 100% натурални съставки, всяка с активно регенериращо действие. Продуктът притежава изразаено действие срещу бръчки. Освен с ценните масла от макадамия, лешник, моринга, гроздови семки, продуктът е обогатен с хиалуронова киселина, кафяви водорасли и алое вера. Формулата прониква в дълбочина, като помага на кожата да се възстанови и регенерира по изключително естествен път. Благодарение на кафевите водорасли, кремът въздейства на клетъчно ниво, като хидратира, матира, успокоява кожата и намалява съществуващите бръчки.

Съдържа:

Хиалуронова киселина, Кафеви водорасли, Макадамия, Лешник, Фракционирано кокосово масло, Алое Вера, Моринга, Розова вода, Гроздови семки, вит.Е

Съставки(INCI):

Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Moringa Oleifera, Corylus Avellana Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Aloe Vera Gel (Aloe Barbadesis Leaf Juice), Glyceryl Monostearate SE, Sodium Hyaluronate, Rosa Damascena Flower Water, Cyamopsis Tetragonoloba, Vegetable Glycerin, Carrageenan Extract (Chondrus Crispus), Bladderwrack Seaweed Leaf Extract, Algae Extract, Tocopherol (vit.E), Potassium Sorbate*, Sodium Benzoate*, Benzyl alcohol*
*Естествен биоцид с консервиращо действие. Подходящ за употреба в био козметиката. Представлява смес от бензилов алкохол и солите на две органични киселини (натриев бензоат и калиев сорбат).

Количество: 50ml

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

Хиалуронова киселина

– „Молекулата на красотата“ напоследък придобива все по-широка популярност, и има защо! Тя действа като пълнеж между клетките в кожата (и не само), като прави кожата по-сияйна и еластична. Повдига кожата, и има свойството да задържа голямо количество вода. Действа като антиоксидант и помага в борбата със свободните радикали. Друго нейно свойство е, че помага при преноса на полезни вещества в дълбочина, като същевременно хидратира кожата.

Кафяви водорасли Fucus

– Известни още като „Царските водорасли“, съдържат ненаситени мастни киселини, като омега-3 и омега-6, които спомагат за възстановяване на структурата на колагеновите влакна и подобряват нейната еластичност, въздействат отлично върху отпуснатата кожа. Полезните вещества, съдържащи се във водораслите, поддържат активността на биохимичните реакции в кожните клетки, като засилват защитните им функции и гарантират тяхната жизнеспособност. Действат и върху дълбоките слоеве на кожата, като я подхранва с минерални соли и микроелементи. Съдейства за образуването на колагенови влакна, като прави кожата по-еластична.

Алое Вера

– Фантастичен извор на витамин C и витамин E, обожавани от кожата. Растението хидратира и поддържа кожата и помага за заличаването и заглаждането на бръчките. Съставката спомага за запазване плътността на кожата, като в същото време придава естествен блясък. Улеснява производството на нови клетки.

Макадамия

– Част от свойствата на маслото от Макадамия са регулиране на омазняването, намаляване признаците на стареене и усъвършенстване текстурата на кожата. Студено-пресованото масло от Макадамия попива бързо и не причинява запушване на порите! То притежава много близък до човешката кожа състав, като я подхранва и хидратира в дълбочина.

Фракционирано кокосово масло

– Абсорбира се бързо и омекотява незабавно кожата. Перфектен носител на мастноразтворими полезни вещества. Не е комедогенно, не запушва порите, позволява на кожата да диша.

Лешник

– Маслото от лешник съдържа коктейл от витамини – В1, В2, В6, С, А, Е, F, богат спектър от мастни киселини –олеинова, линолова, палмитинова, стеаринова, омега -3, омега-6, омега-9 мастни киселини, много минерали – фосфор, флуор, сяра, калий, натрий, цинк, магнезий, калций. То подмладява и стяга кожата, като помага на клетките да регенерират. Изглажда повърхностните бръчки и предотвратява появата на нови. Възстановява водно-липидния баланс.

Масло от дървото Моринга

– Според Аюрведа моринга лекува над 3000 болести. Маслото съдържа изключително количество витамини B12 и А, високо количество антиоксиданти и аминокиселини. Има противовъзпалително и антимикробно действие, забавя стареенето. Като прибавим и наличието на цинк и селен, които за съжаление са почти изчерпани в българските почви, омега 3, омега 6 и омега-9, сяра, мед и още 36 противовъзпалителни съединения както и магнезий, продуктът наистина заслужава наименованието „Дървото Чудо”. Оказва добре действие при кожни раздразнения и има доказан детокс ефект.

Масло от гроздови семки

– Това масло има изключителни стягащи и тонизиращи свойства. Способно е да намали кръговете под очите. Леката му консистенция прави кожата мека и бебешки гладка. Предотвратява стареенето, има антиоксидантни свойства и премахва фините линии и бръчици. Съдържа линолова киселина, която укрепва клетъчните мембрани, употребата му лекува различни кожни проблеми, включително акне и пъпки. Предпазва от запушване на порите.

Розова вода

– От векове наред се смята, че розовата вода има магично въздействие върху кожата. Розовата вода е богата на флавоноиди и витамини, сред които А, С, D, Е и В3, които са от изключително значение за външния вид и здравина на кожата. Розовата вода е естествен почистващ и успокояващ агент. Тя помага за изчистване на кожата на лицето, като я оставя сияйна и освежена. Розовата вода може и да помогне за облекчаване на уморените очи, вследствие на прекарания ден пред монитора на компютъра.

Витамин Е

– Поддържа кожата здрава, взаимодейства с маслата като ускорява регенерацията и оптимизира кръвообращението. Възстановява еластичността и забавя процесите на стареене, притежава естествени консервиращи свойства.

Продукт със 100% натурален състав. Не съдържа етерични масла. Не съдържа аромати. Изчистена формула за лице. Нашият опит е доказал, че продуктът се приема добре и от хора с по-чувствителна кожа. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа.

Дневен НАТУРАЛЕН антиейдж крем с Хиалуронова киселина, Кафяви водорасли, Макадамия, Лешник, Фракционирано кокосово масло, Алое Вера, Моринга, Розова вода, Гроздови семки, вит.Е 50мл

Balance притежава нежна и деликатна текстура, която се абсорбира лесно и хидратира в дълбочина. Витамините, които маслата съдържат имат антиоксидантен ефект и нормализират хидро липидния баланс на епидермиса. Кожата е свежа и еластична, контурите на лицето са стегнати. Благодарение на активните съставки кожата е по-гладка и сияйна, със свеж и младежки вид. След нанасяне кожата е защитена от вредното въздействие на околната среда. Продукт със 100% натурален произход, не съдържа парабени, силикони и вредни съставки.

Приложение:

За изглаждане на бръчки по лицето и в зоната около очите. Като дневна грижа, подхранва, хидратира и предпазва от вредното въздействие на околната среда. Подходящ за основа за грим. За всякакъв тип кожа.

Възраст: 25+

Употреба:

Нанесете малко количество от крема върху чиста кожа.