3 броя SPECTRAL.DNC-N® – 60ml

0 от 5 / 0 гласа
185.00 лв. 220.00 лв. Спестявате 35 лв.

 КЛЮЧОВИ СЪСТАВКИ, СТИМУЛИРАЩИ РАСТЕЖА НА КОСАТА

Spectral.DNC-N е високоефективно локално лечение при косопад, което е резултат от биотехнологични изследвания върху етиологията на андрогенната алопеция, алопеция ареата, телоген ефлувиум и други форми на изтъняване на косата, като съдържа най-ефективните съединения за възстановяване на косата.

Nx

5% Наноксидил®

Когато се прилага локално, съединението стимулира космените фоликули чрез отваряне на йонни канали и удължаване на анагенната фаза(фазата на растеж).
MP

Миристоил пентапептид-17

Този синтетичен пептид съдържа остатъци от лизин и треонин, които подпомагат производството на кератин – основният компонент на космените влакна, което води до по-дълги, по-здрави косми на косата.
LA

Лизофосфатидна киселина

Тази форма на фосфолипид играе съществена роля в клетъчната регулация, с хормонални ефекти върху растежа върху няколко вида клетки и ефекти върху растежа на космите върху фоликуларните епителни клетки.
Re

Ретинол

Ретиноидите насърчават възстановяването на косата, като подобряват състоянието на скалпа и развиват епителните клетки на кожата и косата. Локалният ретинол увеличава притока на кръв към космените фоликули и насърчава образуването на нови съдове.
Ad

Аденозин

Това противовъзпалително средство работи за възстановяването на косата чрез биохимични процеси като трансфер на енергия и предаване на сигнала. За лечение на плешивост при мъжете той регулира експресията на растежни фактори в дермалните клетки на папилата.
AA

Азелаинова киселина

Този мощен 5α-редуктазен инхибитор третира андрогенната алопеция с механизъм на действие, различен от миноксидила. Той демонстрира по-висока бионаличност и превъзходен токсикологичен профил, както и инхибиране на DHT.
CT

Медни пептиди

Пептидите имат две основни свойства като 1) силно защитни противовъзпалителни средства, които ограничават окислителното увреждане след нараняване на тъканите, и 2) като средства за ремоделиране на тъкани. Няколко проучвания, проведени от изследователски институти, установиха, че медните пептиди подобряват успеха на трансплантацията на коса, увеличават размера на космените фоликули, стимулират растежа на косата и намаляват загубата на коса.
CA

Кофеин

Кофеинът обръща ефектите на дихидротестостерон (DHT), основният хормон, участващ в косопада. Известно е също така, че увеличава кръвообращението на скалпа и удължава анагенната фаза.
Le

Лецитин

Лецитинът е един от ключовите градивни елементи на мембраните във и извън всяка клетка. Полезен е за тънка, суха и чуплива коса.

Спрей за третиране на косопад с патентованата формула на DS Laboratories – Наноксидил® 5%.

 

 

ПОДХОДЯЩ ЗА

  • Мъже и жени, които се стремят да предотвратят косопада или изтъняването на косата си и да стимулират нейния растеж.
  • Мъже и жени, оплакващи се от оредяваща и изтъняваща коса, независимо от степента на проблема.
  • Всеки, който иска по-здрава и по-гъста коса.

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Нанасяйте два пъти дневно (сутрин и вечер) по 6-10 впръсквания върху засегнатите от косопад места. Втрийте продукта и след това измийте ръцете си със сапун. Не отмивайте продукта. За да се постигне оптимален ефект е необходимо Spectral.DNC-N® да се използва редовно.

СЪСТАВ: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERETH-26, GLYCERIN, DISODIUM PHOSPHATE, AZELAIC ACID, CAFFEINE, POLYSORBATE 80, PROPANEDIOL,  ADENOSINE, PYRROLIDINYL DIAMINOPYRIMIDINE OXIDE, PHENOXYETHANOL, COPPER TRIPEPTIDE-1, CAPRYLYL GLYCOL, PHOSPHOLIPIDS, PARFUM, PIROCTONE OLAMINE, MENTHOL, MYRISTOYL PENTAPEPTIDE-17, LECITHIN, LYSOPHOSPHATIDIC ACID, LYSOLECITHIN, RETINOL, LINALOOL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, CITRONELLOL, BENZYL CINNAMATE

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?

В зависимост от степента на косопад, третирането с Наноксидил продължава няколко месеца. Затова Ви предлагаме да се възползвате от нашата специална оферта и да се запасите с необходимото количество продукти за няколко месеца на по-изгодни условия.

SPECTRAL.DNC-N® Е ПЪРВИЯТ В СВЕТА ПРОДУКТ С НАНОКСИДИЛ, който:

  • представлява уникална иновация, включваща 5% Наноксидил®
  • съдържа съставки, резултат от изключителни научни изследвания
  • използва най-модерна технология за капсулиране на съставките
  • е създаден, за да надмине ефикасността на третирането с миноксидил

Предимства:

  • Ефективно предотвратява загубата на коса
  • Регенерира и стимулира растежа на косата
  • Уплътнява и укрепва космения фоликул

Spectral.DNC-N® е най-новият продукт и най-новата технология, разработена от DS Laboratories, създаден с цел да надхвърли ограниченията на третирането с миноксидил. Това е първият продукт, който използва Наноксидил®. Тази съставка е сложна матрица, която отваря йонните канали в клетките и прилага различни механизми за действие, които се справят с множество причини за косопад.

Наноксидил®  е истинска иновация, която драстично увеличава гъстотата на косата и подпомага цялостното здраве на скалпа. В Spectral.DNC-N® тази съставка е комбинирана с много допълнителни ингредиенти, за да се постигне многостранен ефект. Молекулата на наноксидил, която е отговорна за отварянето на йонните канали на клетките, има по-малко молекулно тегло от молекулата на миноксидил, което я прави по-ефективна.

Предназначение: за третиране на начални етапи на наследствен и други видове косопад. Подходящ е както за мъже, така и за жени.
Комплекс от съставки, който комбинира аминексил с аденозин, ретинол и медни пептиди за укрепване на косата и подхранване на скалпа. Азелаиновата киселина има анти-дихидротестостерон ефект, който е основният фактор за появата на андрогенетична алопеция. Неговата формула с пироктон оламин помага ефективно да контролира прекомерното производство на клетки на скалпа, като същевременно извършва антибактериално и противогъбично действие върху микроорганизми, които причиняват различни патологии на скалпа.

  • Всички съставки са капсулирани в нанозоми, които са проектирани да се освобождават постепенно във времето. Тази високотехнологична система за пренос на веществата, патентована като Nanosome Delivery System®, в съчетание с натурални съставки с най-високо качество, гарантират забележителни резултати и ефективност. Благодарение на тази технология DS Laboratories се нарежда в челните редици по отношение на иновациите в дерматологията.

Формулата не съдържа PEG (пропилен гликол).