CoQ10 Ubiquinol 30 меки капсули

5 от 5 / 1 гласа

115.00 лв. 129.00 лв. Спестявате 14 лв.

1 мека капсула съдържа:

Съставки Количество
Коензим Q10 (като убихинол †) 100 mg

† като Kaneka QH™ регистрирана търговска марка на Kaneka Nutrients L.P.

Съставки:

D-лимонен, капсула: желатин, коензим Q10 (от Kaneka Ubiquinol TM), глицерин, каприлова киселина, капринова киселина, цвят: карамел, алфа липоева киселина.

CoQ10 Ubiquinol

30 меки капсули

Мощен CoQ10 с Kaneka Ubiquinol.

  • Произведен при стандарти за добри производствени практики
  • Без глутен, не съдържа млечни продукти, соя, мая, изкуствени аромати, оцветители или консерванти
  • CoQ10 Ubiquinol e уникална формула, която съдържа био активна, регистрирана форма на коензим Q10 (Kaneka QH™), наречена убихинол – за поддържане на сърдечносъдовата функция и имунитет, а така също и други функции в тялото. Според изследванията ниските нива на CoQ10 имат връзка с много проблеми на сърдечносъдовата функция и производството на енергия в клетките.

    Като критично важна част от транспортната верига на електроните, CoQ10 съдейства за АТФ-синтазата – енергийния поток на клетките. Като част от този процес, CoQ10 преобразува убихинон в биологично активен убихинол и действа като антиоксидант.
    Съвременните изследвания показват, че важността от приемането на убихинол като добавка нараства особено при по-възрастни индивиди, които не могат правилно да преобразуват убикинона в активен убихинол.

Указания за възрастни:

По една мека капсула дневно с храна. Не превишавайте препоръчителния дневен прием. Хранителните добавки не заместват разнообразно, балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място.

ВНИМАНИЕ:

Не приемайте по време на бременност и кърмене.
Пазете от достъпа на деца.