Dynamic Multi Collagen Matrix 30 дози

5 от 5 / 1 гласа

249.00 лв. 269.00 лв. Спестявате 20 лв.

1 лъжичка (17.5 g) съдържа:

 Съставка Количество
Калории 60 Kcal
Протеин 15 g
Сол 0.03 g
Колагенови пептиди 17.5 g
Колагенови пептиди  (FORTIGEL®) 5,000 mg
Колагенови пептиди (FORTIBONE®) 5,000 mg
Колагенови пептиди (TENDOFORTE®) 5,000 mg
Колагенови пептиди (VERISOL®) 2,500 mg
Амино профил
Аланин 1,290 mg
Аргинин 1,100 mg
Аспарагинова киселина 870 mg
Глутаминова киселина 1,530 mg
Глицин 3,330 mg
Хистидин 150 mg
Хидроксилизин 240 mg
Хидроксипролин 1,790 mg
Изолевцин 210 mg
Левцин 410 mg
Лизин 540 mg
Метионин 140 mg
Фенилаланин 320 mg
Пролин 1,910 mg
Серин 480 mg
Треонин 270 mg
Тирозин 120 mg
Валин 360 mg

Други съставки:

Говежди колаген пептиди
FORTIGEL®, FORTIBONE®, TENDOFORTE®,и VERISOL® са регистрирани търговски марки на GELITA AG.

Dynamic Multi Collagen Matrix

30 дози

Колагенови пептиди за здрава кожа, кости и стави
Dynamic Multi Collagen Matrix е идеалната хранителна добавка за хора, които търсят цялостна формула за подпомагане на концентрирания прием на колаген с храната. Тази лесна за смесване, неароматизирана, прахообразна формула е богат източник на колагенови пептиди за поддържане на здрава кожа, нокти, стави, кости, сухожилия и връзки.

Защо да се доверите на Dynamic Multi Collagen Matrix?

Dynamic Multi Collagen Matrix е идеалната хранителна добавка за хора, които търсят цялостна формула за подпомагане на концентрирания прием на колаген с храната. Тази лесна за смесване, неароматизирана, прахообразна формула е богат източник на колагенови пептиди за поддържане на здрава кожа, нокти, стави, кости, сухожилия и връзки.

Как действа Dynamic Multi Collagen Matrix?

Основният източник на белтъчини в тялото ни е колагенът, който се намира в съединителната и влакнестата тъкан.
Колагенът е неразделна част от свързването на частите на тялото, включително сухожилията, ставите, кожата, костите и хрущялите. Колагенът е аминокиселина, изградена от пептидни вериги, и е концентриран източник на пролин, глицин и хидроксипролин.
Dynamic Multi Collagen Matrix съдържа колагенови пептиди Fortigel®, Fortibone®, Tendoforte® и Verisol®, които подпомагат състоянието на кожата и ноктите, като същевременно поддържат здрави стави, кости, сухожилия и връзки. Fortigel® подпомага здравето на ставите. Fortibone® подпомага здравето на костите. Tendoforte® подпомага здравето на сухожилията и връзките. Verisol® поддържа здравето на кожата и ноктите.

Здрава кожа и нокти

С възрастта производството на колаген намалява, което води до суха кожа и чупливи нокти. Колагеновите пептиди, като Verisol®, могат да помогнат за поддържане на еластичността и хидратацията на структурните компоненти на кожата и ноктите. Клиничните проучвания показват, че приемането на хранителни добавки с колаген спомага за поддържането на здрава кожа и нокти чрез стимулиране на естествените процеси на производство на колаген заедно с други протеини в организма

Здрави стави

Здравите стави са защитени от хрущяли. Колагенът поддържа целостта на хрущяла, но за съжаление производството му намалява с възрастта. Хранителните източници на колаген, като Fortigel®, могат да подпомогнат тази симбиотична връзка. Клиничните проучвания показват способността на добавката от колаген да подпомага производството на хрущял и да поддържа здрави стави.

Здрави кости, сухожилия и стави

Здравите кости, сухожилия и стави са резултат от наличието на здрав колаген в скелетната система. Колагенът в костите, сухожилията и ставите подпомага гъвкавостта, еластичността и подвижността. Хранителните източници на колаген, като Fortibone® и Tendoforte®, могат да спомогнат за поддържането на здрави кости, сухожилия и стави. Клиничните проучвания показват способността на хранителните добавки с колаген да подпомагат поддържането на здрава костноколагенова матрица.

Прием на Dynamic Multi Collagen Matrix

Това е неароматизирана смес от колагенови пептиди за поддържане на здрава кожа, кости и стави. Този концентриран хранителен източник на колаген е отличен избор за поддържане на висок прием на протеини с множество здравословни ползи.
Основните предимства на Dynamic Multi Collagen Matrix включват:

  • Подпомага здравословния вид на кожата
  • Подпомага здрави нокти
  • Подкрепа за здрави стави
  • Подкрепа за здрави кости
  • Подкрепа за здрави сухожилия и връзки

Дозировка:

Разклатете кутията преди да загребете. Смесете 1 лъжичка в 230 мл. вода, или предпочитана напитка или рецепта или съгласно препоръките на вашия лекар.

ВНИМАНИЕ:

Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

При бременност, кърмене или прием на лекарства, преди употреба се консултирайте с вашия лекар.

Пазете от достъпа на деца

Хранителните добавки не заместват разнообразно и балансирано хранене.