farmstay 24k gold & peptide perfect ampoule cream 80ml

0 от 5 / 0 гласа

37.00 лв. 57.00 лв. Спестявате 20 лв.

Състав:Water, Dipropylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Rh-Oligopeptide-1, Royal Jelly Extract, Propolis Extract, Honey Extract, Citrus Junos Fruit Extract, Chaenomeies Sinensis Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Betaine, Carbomer, Triethanolamine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Hydrogenated Castor Oil Dimer Dilinoleate, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Adenosine, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Gold(0.01%), CI19140, Fragrance, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Limonene.

Този крем от корейската марка FarmStay е специално създаден за грижа за зряла кожа. Този продукт е в състояние да върне красотата на кожата и да удължи младостта поради високата концентрация на злато в състава и пептидите.

 

Козметиката на корейската марка FarmStay е известна със своите продукти против първите признаци стареене. Един от тях е ампулен крем за лице със злато и пептиди. 
24K злато наскоро се превърна в популярна съставка в козметиката против стареене. И с добра причина! В края на краищата, той наистина помага за забавяне на процеса на стареене, стимулира метаболизма, стимулира микроциркулацията на кръвта, поради което токсините и токсините се отстраняват, а кожата се насища с кислород.
Пептидите са малки протеинови молекули, които се състоят от аминокиселини. Основното им свойство е способността бързо и лесно да проникнат в клетките на кожата, стимулирайки обновяването и подмладяването на кожата, както и подобряването на синтеза на колаген и еластин.
В допълнение, продуктът съдържа растителни екстракти с подхранващи, овлажняващи, тонизиращи свойства.
Премиум ампулен крем с пептиден комплекс EGF и колоидно злато е предназначен за зряла кожа с разширени пори, склонна към омазняване. Благодарение на специалната си формула, кремът задоволява нуждите на застаряващата комбинирана кожа, която постепенно губи своята еластичност. Леката гел текстура не претоварва кожата.
Ниацинамидът не само изравнява тона и премахва дребните несъвършенства в текстурата, но също така активно възстановява бариерните си функции. Ниацинамид подобрява качествените характеристики на кожата, като действа върху фибробласти, които синтезират структурни протеини. Хиалуроновата киселина запълва дефицита на влага, от който често страда зрялата кожа, премахва лющенето и други симптоми на дехидратация.
Пчелното млечице и прополисът са пълни с хранителни вещества. Насищайки кожата с ценни микроелементи, витамини и аминокиселини, те съживяват кожата, подобряват външния й вид и правят тена по-свеж и здрав. Пчелното млечице и прополисът имат противовъзпалителен потенциал, като по този начин предотвратяват локалното възпаление. Те нормализират секреторната функция на мастните жлези и намаляват мазната кожа.
Пептидният комплекс EGF стимулира клетъчната активност и процесите на обновяване на кожата. Той прави фибробластите по-функционални и осигурява на кожата достатъчно колаген и еластин, като помага за изглаждане на бръчките. Повишава стегнатостта и еластичността на кожата.
Колоидното злато действа като компонент, който засилва действието на активните съставки на формулата и повишава ефективността на лечението.

Начин на употреба: Нанесете малко количество от крема върху лицето и шията. Масажирайте леко, докато попие. Избягвайте контакт с очите.