Farmstay Black Snail All In One Eye Cream 50ml

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 45.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Water,snail secretion filtrate (10000 mg), gliceryn, mineral oil, niacinamide, polysorbate 60, cetearyl alcohol, glyceryl stearate,cyclohexasiloxane, PEG-100, stearic acid, polyacrylamide, isoparafin, laureth-7, sorbithan sesquioleate, dimetikone, phenoxyetanol, methylparaben,carbomer, triethanolamine, propylparaben, sodium polyacrilate, licorice root extract, sinesis fruit extract, cucumber fruit extract, adenosine, disodium EDTA, fragrance, hexyl cinnamal, linalool, butylphenyl methylpropional.

 

Високо концентрираният крем за очи Farmstay black snail all in one eye cream ще помогне за възстановяване и поддържане на деликатната кожа в зоната около очите.

 

Благодарение на муцина от охлюв, той действа върху кожата в няколко посоки едновременно и ви позволява да постигнете невероятни резултати за кратко време. Кремът овлажнява и подхранва, омекотява и успокоява кожата, укрепва я и я изглажда, прави я по-еластична и добре поддържана, а също така помага за облекчаване на пигментацията, намалява подпухналостта под очите и тъмните кръгове. Комплексният ефект на активните растителни компоненти мигновено прониква в дълбоките слоеве на дермата и активира процесите на регенерация на тъканите, укрепва тънката, повишава еластичността на отпуснатата кожа и изравнява тонуса на пигментираната кожа. Леката топяща се текстура се абсорбира незабавно и не оставя лепкав, мазен или тънък филм.

Специалната формула се бори с първите признаци на промени, свързани с възрастта, запълва и изглажда бръчките, подобрява клетъчното дишане, премахва токсините от клетките, а също така предотвратява ранното стареене на кожата. В резултат на това кожата става гладка, еластична и добре поддържана, без признаци на умора и сухота.

Тайната на черния охлюв е невероятно богата на витамини и минерали. Запълва и изглажда бръчките, укрепва структурата на кожата, насища клетките с влага и предотвратява дехидратацията на кожата. Деликатно ексфолира мъртвите клетки на кожата, повишава клетъчния имунитет и оставя кожата гладка.

Аденозинът е мощен антиоксидант, който помага за защита на кожата от негативните ефекти на ултравиолетовото лъчение, свободните радикали и окислителните процеси.
Ниацинамидът е отговорен за изсветляване на пигментацията в състава на крема, който помага в борбата с възрастовите петна от различен произход, премахва тъпотата и предотвратява появата на ново потъмняване на кожата.
Също така, кремът съдържа комплекс от лечебни екстракти, които подобряват лечебния и подмладяващ ефект на крема, предпазват кожата от негативни външни влияния.
 

Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа на лицето.