IMMORTELLE СЕТ,Серум за лице Immortelle + Дневен крем за лице Immortelle + Подхранваща памучна маска за лице Time expert

5 от 5 / 1 гласа

65.00 лв. 85.00 лв. Спестявате 20 лв.

Серията Immortelle съчетава биосертифицирани масла и билкови екстракти, които действат на кожата подмладяващо и озаряващо.

Основни характеристики: 1.Серум за лице Immortelle 30мл : • Кажете “Здравей” на вашата нова и красива кожа, подхранена от този серум с органични билкови екстракти и масла. Натуралните състваки са с доказан ефект за естествено повишаване на синтеза на колаген и защитават кожата от свободните радикали. Лицето изглежда по-стегнато, по-сияйно и по-младо. Кожата е видимо по-мека и озарена. • Използвайте през нощта! Нанесете няколко капки върху чисто лице с леки кръгови движения. 2.Дневен крем за лице Immortelle 50мл.: • Натуралната формула на дневния ни регенериращ крем Immortelle доказано “събужда” протеините, които поддържат младежкия вид на кожата. Благодарение на финните органични масла и безценните билкови екстакти, дълбоките бръчки се заглаждат и лицето се озарява. Фибробластните междуклетъчни връзки се възстановяват и стимулират по естествен начин синтеза на колаген. Стареенето на кожата е естествен процес, който изисква своята грижа и внимание. • Създадохме този крем за да се пребори с притесненията от загубата на плътност, липса на сияност, бръчици и фини линии. • Кремът Immortelle подхранва, регенерира и хидратира кожата на лицето. Кожната бариера е възстановена и лицето се освежава, кожата придобива по-голяма еластичност и изгладена структура.

3. Подхранваща памучна маска за лице “Time expert”.: • Не забравяйте да откраднете 15 минути за себе си, ние ще се погрижим за кожата на лицето ви с нашата подхранваща памучна маска “Time expert”, а вие си осигурете топла чаша чай и любима музика. • Поглезете се с възстановяващата ни маска от органичен памук – истинска наслада за кожата в домашни условия. • Платното от органичен памук в нашата подхранваща маска за лице ,”Time Expert”, съдържа в себе си мощната комбинацията от хиалуронова киселина, био вода от ечемик и активни екстракти от бодлива круша, които се грижат за кожата на лицето ви в дълбочина. • Разтворете памучното платно с чисти ръце. На чиста кожа, нанесете памучната маска за 15 минути, след което изплакнете с вода. Кожата е видимо подхранена, озарена и подмладена. Серията Immortelle е подходяща за всеки тип кожа. Доверете ни се, резултатите ще надминат Вашите очаквания!