Isntree Тоник с Хиалуронова киселина Hyaluronic Acid Toner 200ml (Renewal)

5 от 5 / 1 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Забравете за овлажнителите с хиалуронова киселина, които се абсорбират бавно и оставят кожата ви лепкава. Новото и подобрено второ поколение на наградения с хиалуронова киселина тонер на Isntree (50% разтвор на хиалуронова киселина Aqueos) е тънък тонер на водна основа, който е формулиран с три вида хиалуронови киселини - хиалуронова киселина, натриев хиалуронат и хидролизиран хиалуронат.

Тайната на бързото му усвояване е комбинацията от три различни молекулни размера на хиалуроновата киселина, която бързо прониква в различните слоеве на кожата ви, овлажнявайки кожата ви отвътре навън, без усещане за лепкавост!

Хиалуроновата киселина, съставка, за която дълго време е доказано, че поддържа влагата в кожата, е допълнително подобрена с екстракт от корен от алое барбенденсис и корен от алтея роза, както и други естествени фактори на влагата за крайната овлажняваща формула на тонера.

Начин на употреба: След измиване на лицето вземете умерено количество върху памук или ръка и леко го потупайте по кожата, за да се абсорбира.

Isntree
Isntree е марка, която се фокусира върху запазването на естествената красота на човека чрез използването на естествени, безопасни и здравословни съставки в техните продукти за грижа за кожата. Isntree  растат заедно с потребителите си и използват естествени растителни материали.