Lador Възстановяващи ампули за коса Perfect Hair Fill-Up 10ea

5 от 5 / 1 гласа

55.00 лв. 67.00 лв. Спестявате 12 лв.

Протеин, колаген, керамид, копринена аминокиселина, които са 4 основни съставки, ефективно се грижат за вашата коса. 3 минути грижа за косата прави косата ви прекрасна за 7 дни.

 

Lador Perfect Hair Fill-Up Тази силно концентрирана ампула съдържа богата комбинация от колаген, протеин, керамид и аминокиселини, която прониква във всяка нишка на косата, за да осигури превъзходно хранене и влага на косата. Това е силно препоръчително за тези, които страдат от увреждане на косата поради боядисване, оформяне и т.н. Тази ампула помага да се възстанови първоначалното здравословно състояние на косата веднага след няколко употреби. Доставя основно съдържание на протеин на косата ви за по-голяма еластичност, Балансиране на храненето и влагата за свежа и силна коса. Смесете с всеки продукт за къдрене, боя, за да предотвратите увреждане на косата. Висока концентрация на протеинови съставки, интензивна грижа за увредена коса / Овлажняване за 72 часа. Осигурява хранителни продукти за вашата коса. Ефективно и мощно решение, което напълно възстановява, подхранва и овлажнява косата за разкошна текстура и обем.

 

Начин на употреба: Смесете ампулата с около 10 ml вода (съотношение 1: 1). Разбъркайте добре, докато сместа стане гъста и кремообразна. Нанесете върху цялата коса, след това покрийте с шапка за коса. Оставете да действа от 20 до 30 минути. Изплакнете обилно с хладка вода и изсушете със сешоар.

La'dor
Lador е линия за грижа за косата, която вярва в това да направи професионалните продукти и съставки за фризьорски салони достъпни у дома с ключови съставки като колаген, коприна, керамиди и кератин.