Шампоан против пърхот 200 мл.

5 от 5 / 1 гласа

25.00 лв. 37.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Sodium Chloride, Sodium Lactate, Hydroxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride, Piroctone Olamine, Glycol Distearate, Cocamidopropyl Betaine, Laureth-4, Lactic Acid, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Sebamed Шампоан против пърхот е подходящ за предразположена към омазняване коса и скалп. Създаден от експертите на Sebamed, формулата му е специално разработена да се бори с всички проявления на пърхота и силно да ги ограничава. Препоръчва се при мазен пърхот, който се появява в следствие на себореен дерматит на скалпа. Добре се възприема и от изтощена и чувствителна коса. След прилагането му косата изглежда мека и блестяща. Той я почиства внимателно от ненужния пърхот и я оставя здрава и хидратирана. Възстановява защитните функции на кожата на главата. Благодарение на основната съставка „Piroctone Olamine“ пърхотът е максимално премахнат и косата е възстановена.

Свойства:

  • 100% без сапун и алкали
  • Дерматологично и клинично тестван
  • Стойност на рН от 5.5 подсигурява устойчивост и здравина на косата и на скалпа
  • 50% по-малко пърхот след 14 дни

Опаковка: 200 мл.

Начин на употреба: Върху мокра коса масажирайте малко количество от шампоана до получаване на пяна и изплакнете обилно с вода. За пълноценна грижа за вашата коса използвайте „Възстановяващ балсам за коса“ на Sebamed