Lador Хидратиращ серум за коса Miracle Soothing Serum 250g

5 от 5 / 1 гласа

55.00 лв. 67.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Water, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Cyclohexasiloxane, Propylene Glycol, Dimethicone, Alcohol, Propylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Raspberry, Ketone, Dimethicone,  Peg-60 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-10, Arginine, Carbomer, FD&C Blue No1 Power (CI 42090), Benzophenone-5, Fragrance.

 

За суха и увредена коса
Есенция, която незабавно хидратира сухата и увредена коса. Овлажнява косъма отвътре и създава специален филм върху косъма, който предпазва от изсушаване през целият ден.Грижи се увредената ви кожа с освежаващ аромат и текстура.
Идеален за възстановяване на баланса и влажността в косата след боядисване, къдрене.
Ако косата ви е започнала да се заплита и е станала груба, няма влага, с един продукт решавате всички проблеми.Предпазният филм овлажнява и хидратира косата ви, предпазвайки я от външни увреждащи фактори.
Тази есенция е на водна основа, която изключва омазняване и поддържа косата свежа и блестяща, без да изсушава.
В момента, в който се приложи, започва да непрекъсната хидратация и хранене на косата, а не чрез временна мекота и блясък.
Косата ви не изсъхва, а става по-подредна и здрава.
 

Начин на използване: След измиване, косата леко се подсушава с кърпа и след това се нанася внимателно върху зоните, които имат нужда от хидратация.

La'dor
Lador е линия за грижа за косата, която вярва в това да направи професионалните продукти и съставки за фризьорски салони достъпни у дома с ключови съставки като колаген, коприна, керамиди и кератин.