Laktera Allergy Free
5 от 5 / 1 гласаПробиотик
Лактера Алерджи Фрий 250 г е пробиотик на козе мляко. Поддържа гастроинтестиналния баланс и имунитета.
СЪСТАВ:
Съдържание в 1 мерителна лъжичка (3 г) дневна доза: Енергийна стойност 73 kJ/15 Kcal; мазнини: 510 мг (1%)*; въглехидрати: 1170 мг (<1%)*,; белтък: 960 мг (<1%)*, втч. 21 аминокиселини; над 80 милиарда живи и латентни CFU на оригинални пробиотични щамове на Lactobacillus bulgaricus DMR1, DMR2 и Streptococcus thermophilus DMR3, DMR4;
*Референтни количества за прием на средностатистически възрастен 8 400 kJ/2000kcal.
Съдържа козе млечен протеин. Не съдържа краве млечен протеин.
Продуктът има призната здравна претенция съгласно Регламент 432/2012 на ЕС: Подобрява смилането на лактозата.
Подходящ за детето и цялото семейство, по време на бременност и кърмене.
Лактера Алерджи Фри е пробиотик на козе мляко. Козето мляко е най-близко до майчината кърма и затова продуктът е много подходящ за деца и възрастни хора. Лактобацилус булгарикус поддържа нормалния стомашночревния баланс и имунитета.
Препоръчителна дневна доза: 1 мерителна лъжичка (3 г), разтворена в течност с температура до 40ºС до желаната гъстота без допълнителна топлинна обработка за запазване на микроорганизмите живи и приета преди храна. Подходящ за възрастни и деца над 1 година. Пробиотикът е хранителна добавка и не е заместител на разнообразното хранене. Съхранение при температура под 24°С, може и в хладилник. Може да се консумира и в сух вид. При тежки заболявания може да се приема и в по-голямо количество. Противопоказания: непоносимост към някоя от съставките на продукта.
Лактера Алерджи Фри е оригинален пробиотик, съдържащ изцяло натурални уникални пробиотични щамове, които се развиват на козе мляко. Тези оригинални пробиотици са с максимална устойчивост и преживяемост при съхранение на стайна температура 18-24°С за над 2 години. След рехидратация и преминаване през целия стомашночревен тракт на човека, тези уникални пробиотици постигат максимална бионаличност и благотворен ефект.
Щамовете са собственост на Дафлорн ООД и продуктът е патентован в ЕС, Патент № EP 3 172 973 A1
Пробиотикът е изцяло натурален и не съдържа консерванти, оцветители, ГМО, глутен и холестерол.
Произведено от Дафлорн ООД в България, София oбласт, с Нови Хан, ул. Бреза No 4.