Lanvin Eclat Dárpege EDP 100ml

5 от 5 / 1 гласа
79.00 лв. 89.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав:ALCOHOL DENAT. (SD ALCOHOL 39-C), PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRONELLOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, METHYL 2-OCTYNOATE, CI 172 (RED 33), CI 1914 (YELLOW 5).

 

Éclat d’Arpège е ослепителен, флорално-плодов парфюм, бленда от женственост и свежест, спонтанност и елегантност. Флаконът е символ на вечната любов. Истинско предизвикателство за емоциите, Éclat d'Arpège е модерна композиция върху темата за любовта. Свежи и жизнерадостни, нотките на зелен люляк и листа от сицилиански лимон бързо се разтварят върху нежното сърце от листа зелен чай, червен божур и китайски османтус. Бял ливански кедър, сладък мускус и скъпоценен амбър разгръщат своята мека чувственост в базовите нотки. Като истинско бижу, капачето на флакона е украсено отгоре с бял диамант и два метални пръстена, които символизират вечната любов. Романсът между жената и Éclat d’Arpège не е мимолетна афера. Той се вписва, гравира се в съзнанието.
 

Начин на употреба: ръжте парфюма на разстояние 15-20 см от тялото. Напръскайте върху пулсовите точки, като ключиците, коленете и деколтето. Оставете да изсъхне без да разтривате отгоре. Опитайте се да не прекалявате с количеството. Можете да нанасяте няколко пъти на ден. Пазете очите и не нанасяйте на раздразнена кожа. Пазете от деца.