MAJESTIC SET, Еликсир Majesti, Подмладяващ крем Majestic, Почистваща пяна за лице Mousse Delicate + 5бр.тампони за лице

5 от 5 / 1 гласа

190.00 лв. 239.00 лв. Спестявате 49 лв.

Съдържа: Луксозен нощен еликсир Majestic drop 30мл.+Дневен подмладяващ крем Majestic 50мл.+Почистваща пяна за лице Mousse Delicate 150мл.+5бр. козметични тампони за лице за многократна употреба с мрежеста торбичка за пране.

Основни характеристики: 1.Луксозен нощен еликсир Majestic drop 30мл. • Поглезете кожата си с луксозен нощен еликсир, богат на природни съставки, които доказано изглаждат бръчките, озаряват лицето и подобряват цялостното състояние на кожата. Създаден за хора с динамично ежедневие, живеещи в замърсена градска среда. • Сълзи от средиземноморски мастикови дървета, екстракт от солянки, екстракт от хлорела – това са три уникални активни съставки. За пръв път в “Majestic drop” тези три активни съставки се срещат.: Ефект събуждат протеините на младостта (FOXO & KLOTHO), изглажда фини и дълбоки бръчки., до 60 пъти* увеличават хидратацията на кожата, предпазва кожата от ежедневно замълсяване и стрес. 2. Дневен подмладяващ крем Majestic 50мл.: • Кремът съчетава в себе си 100% натурални билкови екстракти и мощни активни съставки с доказано благотворно действие върху кожата, които я подготвят за ежедневните предизвикателства на градската среда. • Активни съставки на фокус: Екстрактът от солянки, Високоустойчивото водорасло хлорела (Chlorella vulgaris) и Кристалните сълзи от средиземноморски мастикови дървета. • Фината и лека текстура на крема носи моментално усещане на мекота и поддържа кожата подхранена през целия ден.

3. Почистваща пяна за лице Mousse Delicate 150мл.: • Деликатна измивна пяна за лице с био-сертифицирана флорална вода от Роза Дамасцена. Почиства кожата в дълбочина, оставяйки я мека и освежена. • Този продукт е изработен без химикали, синтетични и петролни деривати, съставен от натурални и био-сертифицирани природни екстракти. 4. 5бр. козметични тампони за лице за многократна употреба с мрежеста торбичка за пране. Изработени от 100% естествен и органичен бамбуков памучен плат. Може да се перет и ще издържат години. Majestic set е луксозна грижа за лице, богата на природни съставки, които доказано изглаждат бръчките, озаряват лицето и подобряват цялостното състояние на кожата. Създаден за хора с динамично ежедневие, които искат да се погрижат за кожата си, да погалят сетивата и да се поглезят с копринена мекота. Серията Majestic е подходяща за всеки тип кожа. Погрижете се за себе си и любимите хора с нашата натурална селекция от продукти.