Mizon Collagen miniature set

0 от 5 / 0 гласа
50.00 лв. 65.00 лв. Спестявате 15 лв.

Серията продукти с морски колаген е с концентрирана насоченост за кожа, която има нужда от силна хидратация и подхранване, освежаване, укрепване и възстановяване. Освен морски колаген, който се усвоява прекрасно от всеки тип кожа поради сходната структура с човешкия колаген, серията съдържа и аденозин, комплекс от аминокиселини и масла за омекотяване и подхранване на кожата. Регулярното използване на серията ще изпълни кожата ви с влага, ще премахне следите от умора по кожата и стреса, ще намали дълбочината на бръчките и тяхното количество.

В комплекта има:

Mizon Collagen Power Lifting Toner (40 мл) — съдържа 54% морски колаген и оказва подмладяващо действие върху клетките или ги предпазва от стареене. Тонерът има гелова текстура и се нанася много лесно върху кожата, попива бързо и оставя след себе си комфортно усещане за охлаждане и хидратация. Този продукт, благодарение на морски колаген, укрепва съединителните тъкани, а това води до великолепно повдигане на кожата. Прави я по-еластична, гладка, сияеща и здрава.

Mizon Collagen 100 (9,3 мл) — серум с висока концентрация на колаген (90%), витамин В5, аденозин и пептиди — мощен продукт , който изглажда бръчките и фините линии , забавя процеса на стареене и предпазва кожата от появата на възрастови промени, увеличава еластичността на кожата, хидратира я и я прави копринено мека. Насища клетките на кожата с влага и предпазва нейното изпарение. Колагеновият серум осигурява моделирането на контура на лицето и подобрява повърхностната структура на кожата.

Mizon Collagen Power Lifting Emulsion (40 мл) — активен продукт с 54% морски колаген. Може да се използва самостоятелно вместо крем или като подсилващ продукт на крема. Емулсията осигурява бърз лифтинг ефект и запълване на бръчиците.  Освен колаген, в състава на продукта има и екстракт от малина, масло от шеа и много подмладяващи компоненти, които ще ви помогнат да постигнете идеалния външен вид на кожата.

Mizon Collagen Power Lifting Cream (15 мл) — съдържа 75% концентриран колаген. Има силно изразен повдигащ ефект. Изглажда както възрастовите дълбоки бръчки, така и фините линии. Ефикасно подхранва и хидратира кожата, оставяйки след себе си лека защитна бариера, която позволява влагата да се задържи максимално дълго в кожата.

Начин на употреба: Тонер – нанесете веднага след почистване с леки потупващи движения с длани; Серум – нанесете 2-3 капки и разпределете нежно с потупващи движения Емулсия – нанесете достатъчно количество и го разпределете равномерно; Крем – нанесете достатъчно количество и го разпределете с масажиращи движения