Mizon Ампула с колаген Collagen 100 30ml.

5 от 5 / 1 гласа

47.00 лв. 57.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water, Butylene Glycol, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen(1.800ppm), Carbomer, Tromethamine, Sodium Hyaluronate, Xantan Gum, Ethylhexylghycerin, Adenosine, Disodium EDTA, Glycerin, Alantoin, Trehalose, Panthenol,  Propanediol,  Palmitoyl Tripeptide-5, Houttuynia Cordata Extract, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Tocopherol, Caprylyl Glycol,Copper Tripeptide-I, Tropolone, Acetyl Hexapeptide-8 .

Колагенов серум Mizon Original Skin Energy Collagen 100 Ampoule за еластичност на кожата от корейския производител Mizon е силно концентриран продукт, който ще ви позволи най-ефективно да наситите кожните клетки с колаген, който е в основата на еластичността, гладкостта и еластичността на кожата. Серумът може да се използва като самостоятелен продукт, както и да се добавя към грижовен или тонизиращ крем, за да допълни тяхното действие. Козметиката може да забави процеса на промени в кожата, свързани с възрастта.
При редовна употреба на серума кожата става по-гладка, бръчките намаляват, а контурите на лицето се коригират. При постоянна употреба на серума кожата на лицето е матирана, а също и леко изсветлена. Серумът предпазва деликатната кожа от негативното въздействие на околната среда.
Активни съставки: 
- Морски колаген - молекулите му проникват много дълбоко в слоевете на кожата, а благодарение на формулата и структурата на колагена, които са много сходни с човешкия колаген, продуктът не може да бъде отхвърлен от кожата и е абсолютно безопасен. Морският колаген не само изглажда бръчките, но укрепва и повдига кожата, предпазва я от загуба на влага, подхранва я и я прави много по-мека и по-млада.
- Хиалуроновата киселина с ниско молекулно тегло задържа влагата, предотвратява образуването на белези, намалява отока, сърбежа по кожата, нормализира кръвоснабдяването, има положителен ефект върху заздравяването на рани и регенерацията на тъканите. Серумът съдържа голямо количество ниско
молекулна хиалуронова киселина, което го прави още по-ефективен.
- Matrixil 3000 е пептид, който възстановява дермалния показател на кожата. Matrixil значително подобрява тонуса и външния вид на кожата, активира клетките, реконструира и възстановява колагена, фибронексина и хиалуроновата киселина. Според проучване след 56 дни употреба, тежестта на дълбоките бръчки намалява с 44,9%, а кожата става по-гладка. Аргирелин е пептид, който действа подобно на инжекциите с ботокс. само абсолютно безопасно. Действа в две посоки: биологично – забавя стареенето на клетките, механично – потиска свиването на лицевите мускули. Намалява свиването на лицевите мускули, изглажда дълбоките бръчки и се противопоставя на образуването на нови. Осигурява ефект, подобен на ботулин, бързо отпуска свиването на лицевите мускули, които са отговорни за образуването на бръчки.
- Ниацинамид (витамин VZ) - уникално вещество, което извършва много полезна работа за кожата: повишава синтеза на колаген, подобрява бариерната функция, повишава влажността на кожата, намалява бръчките, намалява порите, изравнява тена, намалява размера (25% ) и интензивност (35) -68%) хиперпигментирани петна, изсветлява и изглажда повърхността на кожата.
- Трехалозата е част от много растения, микроорганизми, гъбички. водорасли. Предотвратява разпадането на клетъчните мембрани, предпазва протеините и другите биомолекули от изсъхване, запазва тяхната биологична активност. Трехалозата образува защитен слой около протеините, като по този начин запазва живота в екстремни условия на топлина или студ или други стресови ситуации.
- Скрелоглюканът е естествен овлажняващ и защитен фактор. Има овлажняващо и филмообразуващо действие върху кожата, спомага за стесняване на кръвоносните съдове.
- Алантоин - удивителният му ефект е мощно стимулиране на регенерацията на клетките и засилва възстановяването на тъканите. Стеснява порите.
Продуктът не съдържа парабени, алкохол, оцветители и овкусители, така че употребата му е напълно безопасна за здравето.

Начин на употреба: След почистване  и тонизиране на лицето, нанесете 2-3 капки от ампулата върху лицето си. Потупайте леко до пълното му абсорбиране.

Всяка жена иска да запази младежкият вид на кожата си. Направете го с Mizon Collagen 100 Serum - антиейдж ампула с 90% съдържание на морски колаген.