MIZON Възстановяващ крем с екстракт от охлюв Snail Repair Perfect Cream 50ml

0 от 5 / 0 гласа

49.00 лв. 64.00 лв. Спестявате 15 лв.

Състав: Water, Caprylic/​Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Snail Secretion Filtrate, Propanediol, Niacinamide, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, 1,2-Hexanediol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Polyacrylate-13, Butylene Glycol, Sorbitan Stearate, Polyisobutene, Palmitic Acid, Dioscorea Japonica Root Extract, Stearic Acid, Ethylhexylglycerin, Beta-Glucan, Hydrolyzed Corn Starch, Polysorbate 20, Sorbitan Isostearate, Adenosine, Sucrose, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Sodium Chondroitin Sulfate, Origanum Vulgare Leaf Extract, Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Lactobacillus/​Soybean Ferment Extract, Portulaca Oleracea Extract, Cinnamomum Cassia Bark Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Phenoxyethanol, Fragrance.

Mizon Snail Repair Perfect Cream - опция за всичко, която хидратира, успокоява и лекува уврежданията на кожата. И по истинския начин на Mizon, той е хипоалергенен, така че не е нужно да се притеснявате за каквито и да било странични ефекти.

 

Mizon Snail Repair Perfect Cream съдържа някои от най-подхранващите съставки на пазара. Като начало, любимият муцин от охлюв в тази формула помага за заздравяване на рани от акне и минимизиране на вида на бръчките и фините линии. Слузта на охлюв помага за премахване на мъртви кожни клетки, ускорява обмяната на веществата, което спомага за бързото обновяване на клетките. Изсветлява пигментните петна, изравнява тона и цвета на кожата. Стимулира кожата да изработва собствен колаген и еластин, което намалява бръчките и предотвратява тяхната поява. Екстрактът от охлюв възстановява еластичността на кожата и съживява естествения баланс на влажност в кожата ви.

Богат на антиоксиданти, този крем съдържа също екстракти от анасон и плодове от върба, за да успокои всякакви признаци на чувствителност и да предпази кожата от ежедневните атаки на околната среда. Растителните съставки в крема също имат многофункционално действие. Те имат хидратиращо и противовъзпалително действие. Нормализират отделянето на себум, което предотвратява акнето. Те са незаменими източници на витамини, минерали, аминокиселини, които подхранват, заздравяват и подмладяват кожата. Забавят процеса на стареене. Кожата става по-еластична и гладка. За разлика от други кремове, този има "разтеглива" текстура, която можете да масажирате върху кожата. Потъва до най-дълбоките слоеве на кожата и попива ефективно.

Начин на употреба: След почистване и тонизиране нанесете подходящо количество върху кожата. Внимателно масажирайте лицето и потупайте, докато се абсорбира напълно. Използвайте и сутрин и вечер.