Omega Pure EPA-DHA 720 120 меки капсули

5 от 5 / 1 гласа

145.00 лв. 170.00 лв. Спестявате 25 лв.

2 меки капсули съдържат:

Общо Омега 3 мастни киселини 1,600 мг
EPA (ейкозапентаенова киселина) 860 мг
 DHA (докозахексаенова киселина) 580 мг

Съставки:

Силно концентрирано омега 3 рибено масло (добито от аншоа, сардина и скумрия) (риба), Капсула: желатин, глицерин, натурални овкусители – лимон и лайм. Патентована смес от натурални токофероли, екстракт от розмарин и аскорбил палмитат.

Информация за алергени: виж съставките изписани в удебелен шрифт.

Omega Pure EPA-DHA 720

120 меки капсули

  • Чисто рибено масло омега-3 добито от аншоа, сардина и скумрия
  • Докозахексаеновата киселина (DHA) допринася за поддържането на нормална мозъчна функция*
  • DHA допринася за поддържането на нормално зрение*
  • EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (Докозахексаенова киселина) допринасят за нормалната функция на сърцето*
  • *Полезен ефект се получава при дневен прием от 250 мг от EPA и DHA
  • Приемът на DHA от майката допринася за нормалното развитие на мозъка в плода и в кърмени бебета**
  • ** Полезен ефект се получава от прием на 200 мг. DHA като допълнение към дневния препоръчителен прием на омега-3 при възрастни (250 мг. докозахексаенова киселина (DHA) и ейкозапентаенова киселина (EPA)
  • Omega Pure EPA-DHA 720 е хранителна добавка със супер концентрирано и пречистено рибено масло съдържащо основани на доказателства количества от омега- 3 незаменими мастни киселини: ейкозапентаенова (EPA) и докозахексаенова (DHA). Omega Pure EPA-DHA 720 е партидно тествана от лабораториите на EuroFins за над 450 потенциални замърсители.

    EPA и DHA са киселините, които в крайна сметка ще определят ползите от приема на добавка с рибено масло. Ето защо Omega Pure EPA-DHA 720 е с четири пъти по-голяма ефективност на EPA и DHA в една доза спрямо типичните добавки с рибено масло, което ви осигурява основани на доказателства количества от тези жизненоважни омега-3.

    Omega Pure EPA-DHA 720 е произведена в лицензирана фармацевтична лаборатория при стандартите на добрите производствени практики и е тествана за качество и чистота. Продуктът е стабилизиран с антиоксиданти и е без никакви примеси или замърсители на околната среда (напр. тежки метали, полихлорирани бифенили, диоксини). И освен това без „рибешки“ вкус!

Употреба за възрастни и деца:

По две меки капсули 1-2 пъти дневно (за деца по две капсули само веднъж дневно) с храна или съгласно указанията на вашия лекар. Не превишавайте препоръчителния прием. Хранителните добавки не са заместител на разнообразно и балансирано хранене и здравословен начин на живот.

Съхранение:

Дръжте в хладилник след отваряне.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ:

Пазете от погледа и достъпа на малки деца. Ако приемате медикаменти, преди употреба се консултирайте с вашия лекар.