PETITFEE Хидрогелни пачове за очи с черна перла и злато Black Pearl & Gold Eye Patch 60pcs

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 43.00 лв. Спестявате 10 лв.

Хидрогелни лепенки, напоени с есенция, съдържащи черна перла и чисто злато на прах, бетаин, розова вода и кипарис, помагат за подобряване на кръвообращението и подмладяване на уморената кожа и тъмни торбички под очите, за по-ярък и здрав вид.

 

Petitfee Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch предлага на вашата суха кожа интензивно хидратираща инфузия на влага плюс жизненоважни хранителни вещества и се наслаждавайте на драматичните стягащи и охлаждащи резултати, които смятате, че може да осигури само професионално спа лечение.

Тази пачове за очи съдържат първокласни съставки за подмладяване на уморената и отпусната кожа около очите. Черната перла и златото подобряват циркулацията, докато екстрактите от зелен чай, пелин и мандарина осигуряват влага и хранителни вещества. Всяка опаковка съдържа 60 листа, напоени с богата есенция.

 

Начин на употреба: След почистване и тонизиране на лицето, нанесете пачовете под очите и оставете да престоят 30 минути, преди да отстраните и потупате останалата есенция в кожата много внимателно.

Съвет: Дръжте пачовете в хладилника за по-освежаващ и охлаждащ ефект.

 

Petitfee
Основана от NS Retail Co., Ltd. през 2007 г., PETITFEE е специализирана в продукти за ежедневна грижа за лицето и тялото, които насърчават устойчивостта и жизнеността на кожата. Получавайки името си от френските думи "petit fée", което означава "малка фея", марката разработва своите авангардни продукти от хидрогел, формата на желе от вода, която дълбоко овлажнява кожата. Gold Eye Patch, Gold Neck Pack и Gold & Snail Hydro Gel Mask Pack са сред някои от неговите бестселъри.
Koelf е дъщерна марка на PETITFEE. Означаващо „корейски елф“, марката носи козметика, продукти за грижа за лицето и тялото за жени на двадесет години. Всички продукти на PETITFEE и koelf са 100% произведени в Корея.