Petitfee Пачове за очи с успокояващ ефект Chamomile Lightening Hydrogel Eye Mask 60pcs

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 43.00 лв. Спестявате 10 лв.

Овлажняващите пластири с екстракт от лайка ефективно премахват подпухналостта, тъмните кръгове под очите и фината мрежа от бръчки, правейки кожата по-еластична и опъната.

 

Пачове за озаряване и ревитализиране на околоочната зона. Обогатени с екстракт от лайка, който освен успокояващо действие, изсветлява тъмните кръгове под очите и ревитализира епидермиса. Съдържат още тиква, екстракт от лимон, френско грозде и 10 витамина. 60 броя пачове с шпталука за нанасяне, които ще ви стигнат за 30 пъти употреба.  Могат да се изпозлват и в други области на лицето, където забелязвате хиперпигменатции.

Екстрактите от лайка имат активно овлажняващо, успокояващо и противовъзпалително действие. Цитрусовият екстракт Yuzu ефективно изсветлява пигментацията и следите от акне, изравнява тонуса на кожата, укрепва стените на кръвоносните съдове, премахва токсините и насърчава нежното ексфолиране. Екстрактът от морски зърнастец помага да се възстанови целостта на липидната бариера, премахва сухотата, дехидратацията и лющенето, омекотява и подхранва кожата, подобрява регенерацията, премахва токсините, има противовъзпалително и успокояващо действие. Екстрактът от тиква има успокояващ, стягащ, подхранващ и омекотяващ ефект, предотвратява увреждането на структурата на кожата, подобрявайки нейния микрорелеф и еластичност.

За да премахнете торбичките и подпухналостта под очите, поставете пластира към вътрешния ъгъл на очите. За да изгладите бръчките, разположете върху желаната област като обърната запетая. Нанесете пластира вертикално между веждите, ако искате да премахнете бръчките в областта между веждите. Залепете продукта като яка, ако се притеснявате от бръчки на врата. Можете също така да поставите пластири в областта на носогубните гънки.

 

Начин на употреба: След почистване и тонизиране на лицето, нанесете пачовете под очите и оставете да престоят 30 минути, преди да отстраните и потупате останалата есенция в кожата много внимателно.

Съвет: Дръжте пачовете в хладилника за по-освежаващ и охлаждащ ефект.

 

Petitfee
Основана от NS Retail Co., Ltd. през 2007 г., PETITFEE е специализирана в продукти за ежедневна грижа за лицето и тялото, които насърчават устойчивостта и жизнеността на кожата. Получавайки името си от френските думи "petit fée", което означава "малка фея", марката разработва своите авангардни продукти от хидрогел, формата на желе от вода, която дълбоко овлажнява кожата. Gold Eye Patch, Gold Neck Pack и Gold & Snail Hydro Gel Mask Pack са сред някои от неговите бестселъри.
Koelf е дъщерна марка на PETITFEE. Означаващо „корейски елф“, марката носи козметика, продукти за грижа за лицето и тялото за жени на двадесет години. Всички продукти на PETITFEE и koelf са 100% произведени в Корея.