Sapienic PRIME Lipids

5 от 5 / 1 гласа

109.00 лв. 129.00 лв. Спестявате 20 лв.

Нежно масло за лице с активни вещества за старееща кожа

 

Всички съставки

Масло от семена на Ximenia Americana, токоферол, аскорбил палмитат, ванилин, масло от семена на Helianthus Annuus (слънчогледово)

100% от всички съставки са от естествен произход

Стъпка 1 в нашата превъзходна система за хидратация Lipids + Serum

Подхранвайте сухата, чувствителна кожа с леко масло за лице, което осигурява подкрепа против бръчки и повишава стегнатостта. Съдържа чисто масло от Ximenia с доказани резултати против стареене за повишаване на стегнатостта и еластичността на кожата и за борба с бръчките. Освен това предпазва кожата от дразнители и намалява чувствителността.

 

PRIME Lipids (Липидите) са част от двуетапна рутина за овлажняване – липидна фаза (стъпка 1) с мастноразтворими активни вещества и серумна фаза (стъпка 2) с водоразтворими активни вещества. Вземете PRIME Lipids е и ги изпомпайте в дланта на ръката си. След това добавете Sapienic PRIME Serum и разбъркайте. Ще видите кремообразна текстура, която започва да се оформя и след това можете да нанесете върху лицето си. Това ви позволява да приспособите продукта към вашите нужди, докато правите своя овлажнител в дланта на ръката си. В горещи влажни дни бихте използвали само две или три капки липиди, но в средата на зимата може да имате нужда от осем или девет. Количеството на серума е постоянно две помпи.

0.67 fl.oz. / 20ml с капкомер
±40 дни’ запас (използва се веднъж дневно)

Как работи

Ximenia Oil : – Съдържа ксименинова киселина с много рядка тройна връзка, която, когато е изложена на UV светлина или свободни радикали, реагира, за да образува защитен полимер. Маслото от Ximenia също съдържа повече от 30% мастни киселини с много дълга верига. Те са много подобни на човешкия себум и спомагат за образуването на защитен слой върху кожата.

 

Клинично доказано:

95% статистически значимо намаляване на бръчките

20 тестови субекта
– Бон, Германия

Предпазва кожата от дразнители и подпомага регенерацията

20 тестови субекта
– Бон, Германия

100% подобрение в хидратацията на кожата

20 тестови субекта
– Бон, Германия

Как се използва

Използвайте 2 до 4 капки за мазна кожа и 4 до 10 капки за суха кожа. Съобразете количеството масло според състоянието на кожата си. Нанесете върху областта на лицето преди серум Sapienic (Фаза 2), за да подобрите усвояването.