Sapienic PRIME Lipids + PRIME Serum Bundle

5 от 5 / 1 гласа

209.00 лв. 259.00 лв. Спестявате 50 лв.

Хидратиращ пакет в две стъпки за старееща чувствителна кожа.

 

 

Всички съставки

PRIME Lipids:

Масло от семена на Ximenia Americana, токоферол, аскорбил палмитат, ванилин, масло от семена на Helianthus Annuus (слънчогледово)

100% от всички съставки са от естествен произход

PRIME Serum:

Екстракт от листа на алое барбаденсис (алое вера)*, инулин, пропандиол, глицерин, фермент на Lactobacillus, полиглицерил-6 каприлат, полиглицерил-4 капрат, екстракт от Acmella Oleracea, алфа-глюкан олигозахарид, натриев хиалуронат, екстракт от корен на Polymnia Sonchifolia, Lactobacillus, Myrotham nus Flabellifolia Екстракт, екстракт от листа на Olea Europaea (маслина), аминомаслена киселина, ксантанова гума, токоферол, ванилин, аскорбил палмитат, натриев фитат, глицерил каприлат, левулинова киселина, натриев левулинат, натриев анизат, вода, млечна киселина, масло от Helianthus Annuus (слънчогледово) семена

*съставки от биологично земеделие
100% от всички съставки са от естествен произход
86% от всички съставки са от биологично земеделие

Стъпка 1 – PRIME Lipids

Подхранвайте сухата, чувствителна кожа с леко масло за лице, което осигурява подкрепа против бръчки и повишава стегнатостта. Съдържа чисто масло от Ximenia с доказани резултати против стареене за повишаване на стегнатостта и еластичността на кожата и за борба с бръчките. Освен това предпазва кожата от дразнители и намалява чувствителността.

0.67 fl.oz. / 20ml чаша с капкомер за
±40 дни’ запас (използва се веднъж дневно)

 

Стъпка 2 – PRIME Serum

Хиалуронова хидратация, която насочва маслата за лице към стареещата, чувствителна кожа. Съдържа водоразтворими активни вещества, включително GABA, хиалуронова киселина, пробиотични лизати и пребиотици за повишаване на съдържанието на влага, оставяйки кожата да се чувства по-млада и стегната.

1.0 fl.oz. / 30 ml стъклен капкомер
±40 дни’ запас (използва се веднъж дневно)

 

PRIME Lipids + PRIME Serum са част от двуетапна рутина за овлажняване – липидна фаза (стъпка 1) с мастноразтворими активни вещества и серумна фаза (стъпка 2) с водоразтворими активни вещества. Вземете липидите и ги изпомпайте в дланта на ръката си. След това добавете Sapienic Serum и разбъркайте. Ще видите кремообразна текстура, която започва да се оформя и след това можете да нанесете върху лицето си. Това ви позволява да приспособите продукта към вашите нужди, докато правите своя овлажнител в дланта на ръката си. В горещи влажни дни бихте използвали само две или три капки липиди, но в средата на зимата може да имате нужда от осем или девет. Количеството на серума е постоянно две помпи.

Как работи

PRIME Lipids:

Ximenia Oil : – Съдържа ксименинова киселина с много рядка тройна връзка, която, когато е изложена на UV светлина или свободни радикали, реагира, за да образува защитен полимер. Маслото от Ximenia също съдържа повече от 30% мастни киселини с много дълга верига. Те са много подобни на човешкия себум и спомагат за образуването на защитен слой върху кожата.

PRIME Serum:

GABA и екстрактът от Acmella отпускат мускулите на лицето, за да намалят бръчките. Хиалуроновата киселина повишава нивата на влага и изглажда кожата. 1 милион инактивирани бактерии Lactobacillus модулират комуникацията с клетките на кожата, докато смес от пребиотици благоприятства полезните членове на микробиома.

Клинично доказано:

95% статистически значимо намаляване на бръчките

20 тестови субекта
– Бон, Германия

100% подобрение в хидратацията на кожата

20 тестови субекта
– Бон, Германия

90% значимо подобрение на бръчки „пачи крак“ за 28 дни

20 тестови субекта
– Бон, Германия

Как се използва

Добавете 2 до 3 изпомпвания PRIME Serum към дланта на ръката си и след това добавете 2 до 4 капки за мазна кожа и 4 до 10 капки PRIME Lipids за суха кожа към серума, докато е в дланта на ръката ви, и разбъркайте. След като се образува кремообразна текстура, нанесете върху кожата си.

Съобразете количеството масло според състоянието на кожата си.