SecretKey Емулсия с анти-ейдж ефект SYN-AKE Anti Wrinkle & Whitening Emulsion 150ml

0 от 5 / 0 гласа

49.00 лв. 65.00 лв. Спестявате 16 лв.

Състав: Water, Butylene Glycol, Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Ceteayl Olivate, Sorbitan Olivate, Arbutin, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Ceteatyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Camellia Sinensis Seed Oil, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Beta-Glucan, Sodium Hyaluronate, Soluble Collagen, Tremella Fuciformis (Mushroom) Extract, Hydrolzed Collagen, Tocopheryl Acetate, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Stearic Acid, dimethicone, Arginine, 1,2-Hexanediol, Fragrance, rh-Oligo Peptode-1, Carbomer, Xanthan Gum, Adenosine, Disodium EDTA.

Мощна формула с лифтинг и ботокс ефект.

 

Емулсия за лице против стареене със съдържание на SYN-AKE 4% (синтетичен пептид, сходен по своите свойства и състав със змийска отрова). Това вещество има релаксиращ ефект върху мускулите, като по този начин намалява броя на бръчките отвътре, спомагайки за повишаване на имунитета на кожата. Това действие често се сравнява с ефекта на ботокс. Аденозинът помага за борба с възрастовите промени, екстрактът от арбутин и краставица изсветлява пигментацията, тъмните петна, пост-акнето и луничките. Съдържа колаген, който осигурява влага на кожата. Без парабени, бензофенон, минерални масла, животински мазнини, оцветители.

Syn-ake е пептид, подобен на структурата на змийска отрова, който е разработен от компанията Pentapharm, една от най-добрите козметични компании в света. Това са революционни козметични съставки като нови частични приложения за бръчки. Тайният ключ Syn-ake емулсията против бръчки и избелване е функционална козметика за не само временен лифтинг ефект, но и за подпомагане на стареенето. Продуктът се разпространява гладко върху кожата с питателна форма, попива бързо с непрекъсната влага, която отпуска кожата. Натриевият хиалуронат и естественият фактор на влага (NMF) са включени за осигуряване на вещества като еластин, поддържа баланс между масло и вода за гладкост и влага върху кожата. Екстрактите от центела и портулака позволяват ефективно успокояване на кожата.

 

Начин на употреба: След като използвате тонер, нанесете равномерно върху кожата по протежение на текстурата на кожата, след което попийте с леко потупване.

SecretKey
SecretKey е световен създател на красота. Намира тайната на красотата в природата и я решава чрез Natural Science. Това е марка, която намира същността на красотата в природата, за да ви донесе продукти, които са безопасни и ефективни за всички.