SecretKey Почистващ порите тонер Witch Hazel Pore Clear Toner 248ml

0 от 5 / 0 гласа

22.00 лв. 32.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Hamamelis Virginiana(Witch Hazel) Extract(97%), Alcohol, Propylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Monus Alba Bark Extract, Sciadopitys Verticillata Root Extract, PhysalisAlkekengi Fruit Extract, Portulaca Oleracea Extract, Centella Asiatica Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata(Lichen) Extract,  Nonoxynol-12, Tremella Fuciformis(Mushroom) Extract, Viola Tricolor Extract, Snail Secretion Filtrate, Disodium EDTA, Fragrance, Polysorbate 80.

Тонер с екстракт от хамамелис за ефикасно и трайно почистване на порите. Екстрактът регулира работата на мастните жлези. Бактерицидното, противовъзпалително и антисептично действие на екстракта помагат в борбата с различни кожни обриви, раздразнения, също така и с акне.

 

Secret Key Witch-Hazel Pore Clear Toner е контролиращ мастните жлези и освежаващ тонер. Екстрактът от хамамелис работи за намаляване на производството на себум, като същевременно лекува дефекти и проблеми с порите. Филтратът от секрет на охлюви, помага за изглаждане на бръчките и за озаряване на пигментните петна, докато алантоинът насърчава регенерацията на кожата.

Тонерът укрепва стените на кръвоносните съдове, намалява подпухналостта на лицето, подобрява микроциркулацията на кръвта, почиства и стяга порите. Също така, хидратира, подхранва и тонизира. Антиоксидантните и регенериращите свойства на екстракта от хамамелис го правят ефикасен при грижата за зряла кожа. Бактерицидното, противовъзпалително и антисептично действие на този екстракт помага за справяне с различни кожни обриви, раздразнения и акне. Тонерът укрепва стените на кръвоносните съдове, намалява дефектите, подобрява микроциркулацията на кръвта, перфектно стеснява порите.

Тайната на охлювите изглажда бръчките, озарява пигментните петна; Алантоинът насърчава регенерацията на кожата на клетъчно ниво. Ефективно се справя с такива кожни проблеми като: акне и пост акне, зачервявания и лющеща се кожа; Витамините А, С и Е предпазват кожата от въздействието на свободните радикали. Те също така овлажняват кожата, подхранват я и коригират нейния тонус

Начин на употреба: След измиване на кожата, се изсипва подходящо количество върху памучно тампонче или върху дланите и се нанася върху лицето.

SecretKey
SecretKey е световен създател на красота. Намира тайната на красотата в природата и я решава чрез Natural Science. Това е марка, която намира същността на красотата в природата, за да ви донесе продукти, които са безопасни и ефективни за всички.