SecretKey Околоочни хидрогелови пластири Marine Racoony Hydro-Gel Eye & Multi Patch 60ea

5 от 5 / 1 гласа

45.00 лв. 57.00 лв. Спестявате 12 лв.

Хидрогелни пластири премахващи бръчките, ффините линии и умората в областта около очите.

 

Marine Racoony Hydro-Gel Eye & Multi Patch тези многофункционални пластири са подходящи за интензивна грижа за кожата. Те помагат да се справите с бръчките под очите, на носа, в областта около устните, на врата и други проблемни зони.

Пластирите са изработени от уникален естествен материал – хидрогел. Този желеподобен компонент плътно прилепва към кожата и се топи под въздействието на телесната кожа, така че активните компоненти на пластирите проникват в дълбоките слоеве на кожата и упражняват интензивния ефект. Благодарение на тези пластири петната, подпухналостта и тъмните кръгове намаляват, „пачи крак“ се изглажда в ъглите на очите, кожата се укрепва, удебелява и стяга. В допълнение, пластирите имат освежаващо-охлаждащ ефект, премахвайки умората на очите и придавайки усещане за комфорт.

Както всички хидрогелни маски, пластирите имат отличен овлажняващ ефект и благодарение на хидролизирания колаген са перфектни средства против стареене. Колагенът увеличава еластичността и стегнатостта на кожата, укрепва я, изглажда фините бръчки и намалява интензивността на дълбоките линии, предотвратява появата на нови. Комплексът от екстракти от водорасли овлажнява и тонизира кожата, насърчава премахването на токсините и излишната течност, като по този начин намалява подуването на тъканите. В допълнение, водораслите увеличават еластичността на кожата, подравняват нейния микрорелеф, предотвратяват преждевременното стареене. Екстрактът от алое вера има антибактериално и противомикробно действие, премахва възпаления и раздразнения, спомага за регенерирането на увредените клетки, премахва зачервяванията. Колоидното злато действа като проводник на полезните вещества към дълбоките слоеве на кожата, забавя процесите на стареенето. Пластирите се съхраняват в кръглия херметичен буркан, което предотвратява изсъхването на есенцията. Специална шпатула помага да се извлекат пластирите, без да се повредят и замърсят.

 

Начин на употреба: Сложете пластирите върху предварително почистената кожа под очите или проблемната зона. Оставете лепенките за 20-30 минути. След това ги премахнете, а остатъците от продукта разнесете с масажиращи движения по кожата на лицето.

SecretKey
SecretKey е световен създател на красота. Намира тайната на красотата в природата и я решава чрез Natural Science. Това е марка, която намира същността на красотата в природата, за да ви донесе продукти, които са безопасни и ефективни за всички.