Vitamin C 500 Bio Complex 270 таблетки

5 от 5 / 1 гласа

125.00 лв. 145.00 лв. Спестявате 20 лв.

1 таблетка съдържа:

Съставка Количество ХРС%
Витамин C (като аскорбинова киселина) 500 мг.  625 %
Цитрусов биофлавоноиден комплекс (стандартизиран до 50% биофлавоноиди) 500 мг. **

* % хранителна референтна стойност
** % няма установена хранителна референтна стойност

Други съставки:

Целулоза, микрокристална целулоза, растителна стеаринова киселина, кроскармелоза натрий, растителен магнезиев стеарат, силициев диоксид, водно покритие.

Vitamin C 500 Bio Complex

270 таблетки

Антиоксидант и подкрепа за имунитета

Vitamin C 500 Bio Complex е синергична смес от витамин C и цитрусов биофлавоноиден комплекс за поддържане на здрава имунна функция. Цитрусовите флавоноиди осигуряват фитонутриенти, които са изключително важни за правилната абсорбция на витамин C. Заедно тези две съставки са мощен антиоксидант за цялостно добро здраве.

Всяка таблетка от Vitamin C 500 Bio Complex съдържа 500 мг. витамин С и цитрусов биофлавоноиден комплекс. Витамин С е всеизвестен с влиянието си върху здравето на имунната система, но добавянето на биоактивни растителни съединения подсилва неговия ефект на клетъчно ниво. В резултат се получава мощен антиоксидант в подкрепа на имунната функция.

Vitamin C 500 Bio Complex е смес от витамин C и цитрусов биофлавоноиден комплекс за поддържане на здрава имунна функция. Цитрусовите флавоноиди осигуряват фитонутриенти, които са изключително важни за правилната абсорбция на витамин C. Заедно тези две съставки са мощен антиоксидант за цялостно добро здраве.

Всяка доза от Vitamin C 500 Bio Complex съдържа 500 мг. витамин С и цитрусов биофлавоноиден комплекс. Витамин С е всеизвестен с влиянието си върху имунната система, но добавянето на биоактивни растителни съединения подсилва неговия ефект на клетъчно ниво. В резултат се получава мощен антиоксидант за имунната функция.

Дозировка:

Една таблетка дневно или съгласно препоръките на вашия лекар.

Съхранение:

Да се съхранява на хладно и сухо място.

ВНИМАНИЕ:

Не превишавайте препоръчителния дневен прием.

При бременност, кърмене или прием на лекарства, преди употреба се консултирайте с вашия лекар.

Пазете от достъпа на деца

Хранителните добавки не заместват разнообразно и балансирано хранене.