Weirdbeard първокласни натурални продукти за грижа на брадата,Универсална Мъжка линия.

5 от 5 / 1 гласа

130.00 лв. 169.00 лв. Спестявате 39 лв.

Основни характеристики:

• Марка: Weird Beard • Категория: Аксесоари за брада, комплект от 5 продукта • Пакет продукти: Четка за брада с естествен косъм Weirdbeard, Двоен дървен гребен за брада Weirdbeard, Олио за брада Weirdbeard, Балсам за брада Weirdbeard и Шампоан за брада Weirdbeard. •

 

Произход: Разработени и произведени в България.

 

Добре дошли в света на Weird Beard. Екипът на Weird Beard се състои от специалисти с дългогодишен опит в сферата. Заедно създадохме ексклузивна линия от натурални продукти, които да поддържат брадата здрава и в перфектен вид. Брадата е форма на себеизразяване, знак за индивидуалност, символ на сила и зрялост. Наша цел беше и все още е разработването на естествени и високоефективни продукти, които да осигурят феноменални резултати. Всеки един от натуралните продукти от ексклузивна линия на Екипът на Weird Beard е основен елемент в поддръжката на брадата ви,които ще я направят да изглежда перфектно.

Добрата ежедневна поддръжка на брадата е задължителна, за да имате перфектна брада се доверете на нашите продукти. Универсална линия от Weirdbeard от натуралните продукти е нашият подарък за Вас , не се колебайте и ще останете очаровани. Всичко от което се нуждаете за ежедневната грижа на Вашата брада е събрано в Универсална линия от Weirdbeard от 5 Първокласни натурални продукти. Ние сме готови, сега е Ваш ред ! Подарете си комфорт и перфектен резултат с нашите продукти.