Sapienic Lipids + Serum Bundle

5 от 5 / 1 гласа

149.00 лв. 189.00 лв. Спестявате 40 лв.

Хидратиращ пакет в две стъпки за чувствителна кожа

 

Всички съставки

Lipids:

Масло от семена на Simmondsia Chinensis (жожоба)*, масло от семена на Ximenia Americana, сквалан, токоферол, аскорбил палмитат, ванилин, масло от семена на Helianthus Annuus (слънчогледово)

*съставки от биологично земеделие
100% от всички съставки са от естествен произход
80% от всички съставки са от биологично земеделие

Serum:

Екстракт от листа на алое барбаденсис (алое вера)*, инулин, глицерин, полиглицерил-6 каприлат, полиглицерил-4 капрат, алфа-глюкан олигозахарид, екстракт от корен на Polymnia Sonchifolia, натриев хиалуронат, лактобацилус, ксантанова гума, токоферол, ванилин, аскорбил палмитат, глицерил Каприлат, левулинова киселина, натриев левулинат, натриев анизат, вода, млечна киселина, масло от семена Helianthus Annuus (слънчогледово)

*съставки от биологично земеделие
100% от всички съставки са от естествен произход
92% от всички съставки са от биологично земеделие

Стъпка 1 – Lipids

Подхранете кожата си с леко масло за лице, предназначено да съответства на липидната структура на себума. Съдържа мастни киселини, триглицериди, восъчни естери и въглеводороди в правилните проценти, за да подхрани микробиома на кожата ви и да осигури дълбока хидратация.

0.67 fl.oz. / 20ml чаша с капкомер за
±40 дни’ запас (използва се веднъж дневно)

Стъпка 2 – Serum

Увеличете съдържанието на влага в кожата си със серум, който предоставя масла за лице и добавя пребиотици за подхранване на вашия микробиом. Неговите водоразтворими активни вещества включват хиалуронова киселина, пробиотични лизати и пребиотици.

1.0 fl.oz. / 30 ml стъклен капкомер
±40 дни’ запас (използван веднъж дневно)

 

Lipids + Serum са част от двуетапна рутина за овлажняване – липидна фаза (стъпка 1) с мастноразтворими активни вещества и серумна фаза (стъпка 2) с водоразтворими активни вещества. Вземете липидите и ги изпомпайте в дланта на ръката си. След това добавете Sapienic Serum и разбъркайте. Ще видите кремообразна текстура, която започва да се оформя и след това можете да нанесете върху лицето си. Това ви позволява да приспособите продукта към вашите нужди, докато правите своя овлажнител в дланта на ръката си. В горещи влажни дни бихте използвали само две или три капки липиди, но в средата на зимата може да имате нужда от осем или девет. Количеството на серума е постоянно две помпи.

Как работи

Lipids:

За да имитираме себума, сме смесили масла от Ximenia, Squalane и Jojoba. Маслото от Ximenia осигурява триглицериди и мастни киселини с ултра дълга верига, както и други еклектични мастни киселини. Скваланът действа като нехранителен въглеводород, за да замести сквалена, който се намира естествено в човешкия себум. Жожоба осигурява восъчните естери.

Serum:

Хиалуроновата киселина изглажда кожата и подобрява хидратацията. 1 милион инактивирани Lactobacillus бактерии на ml комуникират с клетките на кожата, за да стабилизират кожната бариера.

Пребиотиците помагат за селективно хранене на полезните бактерии, за да се изключат патогените.

Клинично доказано:

 

Класифициран като „безвреден за чувствителната кожа“

50 тестови субекта
– Бон, Германия

Как се използва

Добавете 2 до 3 изпомпвания Serum към дланта на ръката си и след това добавете 2 до 4 капки за мазна кожа и 4 до 10 капки Lipids за суха кожа към серума, докато е в дланта на ръката ви, и разбъркайте. След като се образува кремообразна текстура, нанесете върху кожата си.

Съобразете количеството масло според състоянието на кожата си.