ВИРИЛ МАКС капсули * 4

5 от 5 / 1 гласа

20.00 лв. 25.00 лв. Спестявате 5 лв.

ВИРИЛ МАКС капсули * 4

ВИРИЛМАКС® благоприятства половия контакт и нормалната ерекция. Активни съставки са с доказани свойства. Продуктът въздейства върху 2 основни области: психологически и физически възприятия.

Природните активни съставки Шафран, Муира пуама, Женшен, Гуарана, Бабини зъби, Люта подправка и Черен пипер в съвкупност с олиго-елементи, витамини и минерали подпомагат нормалната функция на организма по поддържането на нормална ерекция и сексуално желание.
ВИРИЛМАКС® увеличава сперматогенезата и броя на сперматозоидите.

Състав:
Lаргинин (200mg., 33,6%); екстракт от Муира пуама (Muira puama) (125mg., 21%); магнезий (60mg., 16,7%); противослепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид (нано); екстракт от женшен (Panax Ginseng) (30mg., 5%); екстракт от шафран (Crocus sativus) (28mg., 4,7%); пълнител: микрокристална целулоза; витамин С (12mg., 1,7%); витамин В 5 (3mg., 0,4%); екстракт от бабини зъби (Tribulus Terrestris) (14,30mg., 2,4 %); цинк (5mg., 0,7%); екстракт от гуарана (Paullinia Cupana) (8,35mg., 1,4%); екстракт от лют червен пипер (1,675mg., 0,28%); екстракт от черен пипер (0,2mg., 0,03%); селен (11µg., 0,004%); капсула: желатин, оцветител: титаниев диоксид, индиго кармин).

Състав (за 1 таблетка от 714 mg.) (ПДП)*:

L-аргинин - 200 мг - Увеличава либидото;
Екстракт от женшен - 30 мг - Поддържа нивото на тестостерон;
Магнезий - 60 мг (16% RI*) - Подобрява нормата на N.O.;
Кръстоска от екстракт от малта  - 14,28 мг - Подобрява сперматогенезата;
Екстракт от гуарана - 8,35 мг - Намалява умората;
Витамин С - 12 мг (15% RI*) - Подобрява ерекцията;
Екстракт от Muira puama - 125 мг - Увеличава издръжливостта;
Цинк - 5 мг (50%, RI*) - Против стрес;
Витамин В5 -  3 мг (50% RI*) - Невротрансмитер;
Селен - 8.25 мг (15% RI*) - Активира ерекцията;
Екстракт от Женшен - 30 мг - Увеличава обема;
Екстракт от Шафран - 28 мг;
Люта подправка - 1,66 мг;
Екстракт от черен пипер - 0,20 мг.
*ПДП – Препоръчителен Дневен Прием

Активни съставки:

АРГИНИН - Помага за регулиране производството на азотен оксид и по този начин спомага за увеличаването на притока на кръв.

МАГНЕЗИЙ - важен минерал за добрата физическа функция. Магнезият е важен липид за метаболизма и регулирането на нивата на кръвната захар и кръвното налягане. Затова той играе важна роля в общата нервна система. Магнезият традиционно е показал своите полезни действия върху стреса, безпокойството, нервността, депресията, умората.

ЦИНК - основен олиго-елемент за добра физическа функция. Цинкът е необходим за ДНК синтеза, синтеза на Рибонуклеиновата киселина, протеини и сексуални хормони; за добрата функция на тестисите и простата. Цинковата добавка би могла да помогне за облекчаване на проблемите при хора, които страдат от еректилна дисфункция. Освен това цинкът е един от компонентите на Superoxide Dismutase (SOD), важен антиокислителен ензим. Той играе важна роля в защитата на съдовите стени на кавернозните тела.

СЕЛЕН - антиоксидант, който комбинира действието си с витамин Е, за да предотврати увреждане на тъканите. Той също така действа в синхрон с витамин С и бетакаротин; участва в нормалния растеж и развитие. Някои автори твърдят, че селенът увеличава плодородието и има ефекта на афродизиак. Той е известен и с това, че увеличава мъжката сексуална енергия.

ВИТАМИН С - известен най-вече със своя общ стимулиращ ефект. Витамин С укрепва имунната система, стимулира имунния защитен механизъм срещу микробни инфекции с ефект върху синтеза на антитела и бели кръвни клетки. Притежава антиоксидантни свойства, играе важна роля при реакциите, които неутрализират свободните радикали.

ВИТАМИН В5 /пантотенова киселина/ - участва в използването на глуцидите, липидите и протеините от организма. Играе важна роля в синтеза и окислението на мастните киселини и е свързан със синтеза на половите хормони.

ШАФРАН - подправка, извлечена от цветето Crocus sativus. Тя се получава от дехидратация на неговите три червени влакънца. Древните перси и Египтяните считали шафрана за афродизиак.

MUIRA PUAMA е малко дърво от Амазонската гора. Традиционно се използва като сексуален стимулант със свойствата на афродизиак, а също така и като тоник за нервите. Съдържа стероли и алкалоид (muirapuamine), за които се счита, че подобряват еректилната функция и либидото. Препоръчва се в случай на сексуална умора. Има положителен ефект върху сексуалната дисфункция при жените и мъжете.

ЖЕНШЕН - с високото си съдържание на гинсенозиди женшенът е признат със своите анти-астенични, подсилващи и афродизиачни свойства.

ГУАРАНА - използва се в случаите на умора. Гуараната съдържа танини и кофеин. Комплексът образуван от кофеина и танините се нарича гуаранин и неговото физиологично действие е свързано с действието на кофеина.

КРЪСТОСКА ОТ МАЛТА (Бабини зъби) влияе върху хормоните. Съдържа сапонин стероиди от фуростанолов тип, които се свързват с рецептори, разпознават половите хормони в хипоталамуса и ги стимулират.

ЛЮТА ПОДПРАВКА, наречена още Лют червен пипер - извлича се от плодове с особено лют вкус. Има тонизиращи свойства и високо съдържание на витамин C. Стимулира кръвообращението и така улеснява ерекцията.

ЧЕРЕН ПИПЕР - повишава био-наличността на активни компоненти.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 30-45 минути преди полов контакт.

Важно! Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Да се съхранява на сухо и хладно място. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на растителни екстракти, витамини, минерали и L-аргинин.

Опаковка: 4 капсули.

Производител: Les CHENES 3, Франция.