ВТОРА ЧАКРА (НАСЛАДА)СМЕС – 30мл DH

5 от 5 / 1 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав:индивидуален включващ бахови или австралийски цветя.

При всяка поръчка получавате подарък Спешни капки - 10мл.

Положителни качества: здравословна сексуалност, лекота, сексуално и чувствено уравновесен, плодовитост, доставяне на удоволствие и наслада.

 

Втора чакра отговаря за таза,полови органи, долна част на гърба, има отношение към сексуалността и емоциите.Тя е свързана с нашата емоционална идентичност, която е насочена към удовлетворяване на себе си и стремеж да се чувстваме добре.Стимулира движението и внася удоволствие в живота.

При дисбаланс:  скован, емоционално хладен или свръх емоционален, страх от удоволствия или  избягването им.Угаждащ или липса на желание или страст, липса на сексуалност или пристрастен към секса, чувтсво на вина, което не позволява да се изпитва удоволствие и блокира насладата от живота.Демонът на втора чакра е вината.

Когато втора чакра е блокирана и енергията не протича нормално през нея, хората имат проблеми във взаимоотношенията си на емоционално ниво. Това се изразява в неразбирателство, чести скандали, ревност, чувство за собственост върху близките им хора, обидчивост, раздразнение и чувство за вина. Липсва творческа енергия за действие. Има стремеж за емоционална изолация и ограничаване на социалните контакти.На физическо ниво се изразява със заболявания на репродуктивните органи, тънки черва, стерилитет.

Демонът на втора чакра е вината,която блокира чувството на удовлетвореност.Затова първо е необходимо тя да се изчисти. Есенцията от бор и дива ябълка изчистват вината и подобряват емоционалния комфорт.