Дневен крем за суха кожа с фитостероли 50 мл.

5 от 5 / 1 гласа

43.00 лв. 55.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Aqua, Persea gratissima oil, Glyceryl Stearate SE, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Brassica campestris Sterols, Tocopheryl Acetate, Cetearyl Glucoside, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate.

Дневният крем на Sebamed, специално предназначен за суха кожа, възстановява и балансира влагата в кожата, като я предпазва ефективно от допълнителни вредни влияния на външни фактори. Продуктът намалява и премахва типичните симптоми на сухата кожа като опъване, парене и сърбеж. Високото съдържание на фитостероли от семена на рапица в дневния крем възпрепятства възпаленията по естествен начин. Фитостеролите подсилват регенерацията на кожата и предпазват от вредните UV лъчи. Съдържащите се авокадово масло, липиди и витамини А и Е, предпазват кожата от изсушаване и неутрализират свободните радикали.

Свойства:

  • Емулсия „масло-във-вода“ с 29% съдържание на липиди, специално формулиран, за да успокои и премахне раздразнения по проблемните зони на лицето
  • рН 5.5 заздравява защитния киселинен слой на кожата и я предпазва от изсушаване, бактерии и от вредното влияние на околната среда
  • Оптималната комбинация от активни съставки допълва и балансира съдържанието на влага
  • Бързо и ефективно прави кожата по-гладка и еластична
  • Нанася се лесно и се абсорбира бързо
  • Дерматологично и клинично тестван

Опаковка: 50 мл.

Начин употреба: Нанесете сутрин на чиста кожа крема върху лицето, шията и деколтето с леки масажни движения. За оптимална грижа препоръчваме в комбинация използването на нощен крем за суха кожа Себамед.