Есенен комплект 1

5 от 5 / 1 гласа

140.00 лв. 170.00 лв. Спестявате 30 лв.

Isntree
Isntree е марка, която се фокусира върху запазването на естествената красота на човека чрез използването на естествени, безопасни и здравословни съставки в техните продукти за грижа за кожата. Isntree  растат заедно с потребителите си и използват естествени растителни материали.
LAPOTHICELL
LAPOTHICELL е най -лесният начин да обичате кожата си!
Името на нашата марка, LAPOTHICELL изразява волята ни да представим на света с изцяло нови продукти. Lapothicell ще предостави ясни решения за вашите кожни проблеми и ние ще продължим да създаваме здравословни, истински козметични продукти, за да направим всички щастливи

LAPOTHICELL предлага прост метод за прилагане на четири лесни формули, за да обичате кожата си. Добавете това, което кожата иска, извадете грижите за кожата, умножете функциите на кожата и изравнете тена на кожата.
Petitfee
Основана от NS Retail Co., Ltd. през 2007 г., PETITFEE е специализирана в продукти за ежедневна грижа за лицето и тялото, които насърчават устойчивостта и жизнеността на кожата. Получавайки името си от френските думи "petit fée", което означава "малка фея", марката разработва своите авангардни продукти от хидрогел, формата на желе от вода, която дълбоко овлажнява кожата. Gold Eye Patch, Gold Neck Pack и Gold & Snail Hydro Gel Mask Pack са сред някои от неговите бестселъри.
Koelf е дъщерна марка на PETITFEE. Означаващо „корейски елф“, марката носи козметика, продукти за грижа за лицето и тялото за жени на двадесет години. Всички продукти на PETITFEE и koelf са 100% произведени в Корея. 

Пълна есенна рутина на достъпна цена.