КАРБОЛИН таблетки * 30 3CHENES

5 от 5 / 1 гласа

12.00 лв. 22.00 лв. Спестявате 10 лв.

КАРБОЛИН таблетки * 30
Освобождава чревните газове.
Едно затруднено храносмилане може бързо да помрачи живота ни ...

За да не понасяме повече ежедневните неприятности (излишък на стомашни или чревни газове, издуване на корема, аерофагия), ние ви предлагаме 1 решение, обединяващо в една и съща таблетка 2 съставки от естествен произход: Растителен въглен и Копър, които имат отдавна признато благотворно действие.

Растителният въглен е признат за най-мощният абсорбант от естествен произход заради абсорбиращите и оздравителните си свойства, които се дължат на много гъстата мрежа от пори.
Копърът притежава несравними храносмилателни качества, които въздействат пряко върху ферментацията на хранителните продукти.
Упътване за употреба:

Сдъвчете 1-2 таблетки с малко вода след ядене, веднага след първите неприятни усещания. Не бива да се приемат повече от 4 таблетки дневно.

Предпазни мерки:

Да се спазват указанията за употреба. Да се съхранява на места, недостъпни за малки деца. Да се използва при разнообразно хранене. Да се съхранява на защитени от влага и топлина места.

Съставки:

Растителен въглен (35%); захароза; декстроза; стабилизант: микрокристална целулоза; екстракт от копър (5,83%); ароматизиращо вещество анасон; анти-агломеранти: силициев диоксид и магнезиев стеарат.

Опаковка: 30 таблетки.

Производител: 3 CHÊNES, Франция.