Комплект от 2 кутии Здравословна напитка за жени Gracia Rose

5 от 5 / 1 гласа

89.00 лв. 99.00 лв. Спестявате 10 лв.

Какво представлява и как работи Gracia Rose

 

Gracia Rose е изцяло натурален VEGAN продукт, без добавена захар и без ГМО. Комбинацията от натурални съставки и екстракти балансира женския хормонален баланс и позволява на тялото да поддържа и дори да възвърне естествената си красота и младолико излъчване. За разлика от други продукти, Gracia Rose дава възможност на тялото само да подсили метаболизма и обмяната на вещества. Това в комбинация с детоксикиращият ефект на пектина, позволява отстраняването на тежки метали и токсини от тялото, и следователно изчистване на кожата от петна, акне, пигменти и т.н.

 

напитка от дамесцена разяснение

 

Продължителната употреба на Gracia Rose води до натрупване на пребиотици и антиоксиданти в женското тяло, осигоряващо неизменно антиоксидантно действие. Балансираният състава на полезните микроорганизми в стомаха и пълноценното храносмилане водят до ефективно освояване на веществата, намалена нужда от консумация на сладко и захари, а това позволява на организмът да възстанови вътрешния си баланс, като регулира нивата на кортизол, подобрява нивата на серотонин, повишава либидото и има ефект на афродизиак.

Gracia Rose е функционална напитка за жени съчетаваща копринената нежност и аромат на роза “Дамасцена”, сладостта на плодови еликсири, натурални екстракти и блясъка на ядливо злато. Съставките на този еликсир са подбрани и дозирани, така че да работят в синхрон и синергизъм за подобряване храносмилането и перисталтиката, детоксикация на тялото и освобождаването му от токсини, както и за осигуряване на енергия и тонус през целия ден.

 

Състав и Опаковка

 

При поръчка на Gracia Rose получавате кутия с 25 сашета Gracia Rose, плюс малка кутия ежедневна употреба с 3 сашета и бъркалка, за да можете да се насладите на блясъка в питието си.

Всяко едно саше съдържа 15 мл Gracia Rose и това е достатъчно за направата на едно питие.
Gracia Rose съдържа: плодов концентрат, екстракт от цикория, розова вода, розов цвят (листа от роза “Дамасцена” регулатор на киселиността: лимонена киселина, пектин, ядлив златен прашец.

Препоръчителна дневна доза – 2 сашета.

 

Хранителни стойности

 

Хранителната стойност за 100 г 15 г (едно саше)
Енергийна стойност 312.67 kcal/1,308 kJ 46.9 kcal/196.23 kJ
Мазнини 0.08 г 0.01 г
Наситени мастни киселини 0 г 0 г
Въглехидрати 7 г 1.05 г
Захари 6 г 0.9 г
Белтъци 0 г 0 г
Сол 0 г 0 г

Как се приготвя Gracia Rose

 

Комбинацията от естествени фибри, плодови еликсири и натурлани екстракти е подходяща за консумация по всяко едно време, от малки и големи. Това е един страхотен начин за здравословно начало на деня, както и един перфектен завършек на натоварения ден на една съвременна дама. Просто изсипете съдържанието на пакетчето в 80-120 мл студена вода, разбъркай те и се насладете на вашия момент.

 

напитка от дамесцена плюсове