Механизъм на кармата

5 от 5 / 1 гласа

72.00 лв. 99.00 лв. Спестявате 27 лв.

Всичките впечатления, които имаме оформят нашите желания. Когато желанията станат достатъчно силни, те се превръщат в действие, което от своя страна оставя отпечатък в ума ни. Отпечатъците в ума ни са семената на кармата. Всяко наше действие носи реакция и също ни привързва все повече и повече и това действие се превръща в навик. Съответно реакцията за нашата постъпка е същата както преди и поради това силата и неизбежността на тази реакция се увеличават. Всичко това води до формирането на определено съзнание.

ПРОГРАМА НА КУРСА

 

 

 

 

Курсът е разделен на части:

 

 

✔️ Първа част: Съставни части на ума и техните функции. Как работи всяка от тях и как се развиват в течение на живота ни.

 

 

 

 

 

 

Включва две теми:

1. Теоретично изучаване на психологическите инструменти и механизми на кармата

2. Медитативна визуализация и придобиване на практическо знание за функциите на ума

 

 

 

 

 

 

✔️ Втора част: Как създаваме съдбата си и как да прекъснем предопределеността. Коя функция на нашия ум ще ни помогне и как.

 

 

 

Включва две теми:

1. Как да престанем да бъдем кармически роботи

2. Практически съвети за увеличаване на свободната ни воля

 

 

 

✔️ Трета част: Въпроси и отговори

ЗА ЛЕКТОРА

 

 

 

Николай Радулов (Нару Гопал дас)

 

Николай се занимава с духовен живот от 15 години. Завършил е богословие и педагогика в Софийския университет, след това е изучавал психология в университета UQAM в Канада. От 2005-та година изучава астрология при д-р О.К. Капур и понастоящем е практикуващ ведически астролог. Преминава обучение в БВП - "Голям ведически практикум" под ръководството на духовния учител Бхакти Вигяна Госвами. Изучавал е също подробно теми като "Чакравидя", "Структурата на финото тяло" и "Психологическите причини за болестит