Натурален серум за коса – SHINY

5 от 5 / 1 гласа

33.00 лв. 45.00 лв. Спестявате 12 лв.

Съдържа: Коприва, Лаврово масло, Арганово масло, Кокос, Невен, Нийм, Рициново масло, Лавандула, Маслина, Розмарин,  Чаено дърво, вит.Е

Състав (INCI): Laurus Nobilis Leaf Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Calendula Officinalis Flower Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Olea Europea Fruit Oil, Urtica Dioica Leaf Extract, Cocos Nucifera Seed Oil, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Rosmarinus Officinalis Flower Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Tocopherol, Geraniol*, Limonene*, Linalool*

*Съдържат се естествено в етеричните масла

Количество: 100мл

Серум при косопад. Подхранва косъма в дълбочина, придава копринена мекота и блясък. Предотвратява цъфтежа, накъсването и сплитането на косата. Доставя на косата витамини и минерали, необходими за растежа й. Оказва благоприятно въздействие при увредена коса. 100мл

 

Описание

Натурален серум за коса – SHINY

Натурален серум за коса – Комбинация от натурални масла и билки, която стимулира растежа на косата и укрепва структурата на косъма и спира косопада. Мощната билкова комбинация – коприва, невен, лаврово масло, розмарин – има противопърхотно и себум-регулиращо действие. Подхранва косъма в дълбочина, придава копринена мекота и блясък. Предотвратява цъфтежа, накъсването и сплитането на косата. Доставя на косата витамини и минерали, необходими за растежа й. Оказва благоприятно въздействие при увредена коса.

Aктивни съставки:

Коприва

–Тя е богата на аскорбинова киселина и Бета-каротин, те ускоряват кръвообращението в луковиците и активизират процесите на обмяната на веществата. Фoликyлитe ce нacищaт c xpaнитeлни вeщecтвa и киcлopoд кocaтa pacтe здpaвa и блecтящa. Cпoмaгa зa бъpз pacтeж, cтимyлиpaйки cпящитe лyкoвици. Копривата придава блясък на косата, изпoлзвa ce пpи кocoпaд и cъpбeж, премахва раздразнението на склапа.

Лаврово масло

–Подхранва корените на косата, придава жизненост и намалява косопада. Действа подмладяващо върху структурата на косъма. Чудесен природен лек срещу пърхот.

Арганово масло

–Аргановото масло се смята за чудодейно масло или „течно злато” от много фризьори заради огромните ползи, които има за косата. Всяка коса, увредена от стилизиране, продължителни периоди на слънце или трудна за контролиране, може да се възползва от предимствата на това масло. Аргановото масло се усвоява веднага от косата, прониква в корените и придава еластичност на увредената и суха коса. Благодарение на това, че се абсорбира толкова бързо, то прониква в клетките и корените и възвръща естествения блясък на косата.

Кокосово масло

–Половината от кокосовото масло се състои от мастна киселина, известна като лауринова киселина. Тя прилича на естествените протеини в  косата, които я правят по-силна и по-гладка. В допълнение към това, тази киселина има лека молекулярна структура, която й помага да проникне във вътрешността на косата, за да я подхрани и да й придаде много блясък.

Невен

–Благодарение на своите антиканцерогенни, противомикробни, успокояващи, оздравителни и противосъстаряващи свойства невенът прави косата здрава, жизнена и блестяща. Успокоява и защитава сухия и чувствителен скалп.

Маслина

–Маслиновото масло е богат източник на мастни киселини, които са от съществено значение за подобряване на структурата на косата. То съдържа витамин Е и мастни киселини като палмитинова киселина, стеаринова киселина и линолова киселина 6, които образуват защитен слой около всеки косъм и предотвратяват загубата на влага. Фенолите, които се съдържат в маслиновото масло помагат за предотвратяване на оксидативните щети, причинени от свободните радикали в нашето тяло. Маслиновото масло има силна пропускливост и затова може ефективно да овлажнява космените фоликули.

Розмарин

–Маслото подобрява кръвообращението, помага за почистване на скалпа, стимулира растежа, придава блясък и премахва пърхота. Действа като балсам и тонизиращо средство за косата. Тъй като прониква в космените фоликули и доставя основни хранителни вещества, новата коса ще расте здрава и по-плътна. Подхранването на корените е от решаващо значение и за стимулиране на растежа ѝ. Поради високото съдържание на калций, витамин В и желязо, розмариновото масло регулира себумната секреция на скалпа, премахва пърхота и редуцира косопада.

Чаено дърво

–Помага за здрава, силна и дълга коса. Подхранва и предпазва скалпа от бактерии.

Рициново масло

–Рициновото масло прави косата гъста, силна и й придава блясък. Рициновото масло е много ценно за здравето на човека, тъй като съдържа определени вещества, които укрепват и подхранват косата, стимулирайки нейното здраве и растеж. Рициновото масло съдържа рицинова киселина, която действа антибактериално и противогъбично. То предпазва скалпа от инфекции, провокирани от гъбички.

Продукт със 100% натурален състав. Макар и рядко към натуралните съставки също са възможни алергии. Някои от маслата са ядкови, други съдържат билкови извлеци от цвят или етерични масла. За да сте сигурни, че това е вашият продукт направете 24часов тест за алергии – зад ухото или в сгъвката на лакета нанесете малко от продукта и изчакайте 24 часа. Ако кожата не реагира, това е вашият продукт!

Приложение: Подхранва косъма в дълбочина, придава мекота и блясък на косата. Стимулира бързия растеж на косата, предотвратява косопад и цъфтеж. Има изразено протовопърхотно действие.

Натурален серум за косаУпотреба: Серум с отмиване. За стимулиране на растежа и при косопад, втрийте в корените на косата и оставете на подейства между 15мин и 1час, след което се отмива. Може косата да се завие с топла кърпа и серумът да се остави да действа цяла нощ. Това се препоръчва най-вече при по-суха коса. Ако искате да подхраните косата по цялата дължина и да предотвратите цъфтежа, разнесете продукта от корените до връхчетата с гребен или четка. Като маска без отмиване може да се ползва малко количество от продукта върху мокра коса по дължината или само по връхчетата.