Нежна почистваща бъбъл пяна с Въглен Look At Me Bubble Purifying Foaming Cleanser Charcoal 150ml

5 от 5 / 1 гласа

25.00 лв. 35.00 лв. Спестявате 10 лв.

Състав: Water, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Ammonium Laureth Sulfate, Dipropylene Glycol, Polysorbate 80, Charcoal Powder, Portulaca Oleracea Extract, Melaleuca  Alternifolia (Tea Tree) Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Disodium EDTA, Carbon Black, Fragrance.

Тази мека пяна за почистване нежно почиства мръсотията и излишната мазнина от порите с въглен на прах, който премахва замърсяванията и оставя кожата мека и гладка.

 

The Bubble Purifying Foaming Cleanser Charcoal Purifying & Deep Cleansing е пухкава почистваща пяна, която използва въглен на прах, за да поддържа кожата ви чиста.
Съставката въглен на прах работи за ефективно абсорбиране и премахване на причиняващите сивота мъртви кожни клетки, мръсотия, излишен себум и други замърсявания от кожата
Хидратира кожата в дълбочина, за да свие порите и да ги предпази от прекомерно изсушаване

Немазна хидратираща формула, която е лека с пухкаво усещане, чудесна за всички типове кожа, комбинирана, акне, чувствителна кожа, мазна и суха кожа. Тази пяна за лице с въглен за акне просто почиства леко, оставяйки кожата лека и освежена. Създаден с мисълта за измиване на лице за мазна кожа, но все пак ефективен при премахване на грим и излишна мръсотия. Този гел за лице е идеален за чувствителен и мазен тип кожа. Това е естествена грижа за кожата, нежно измиване на лице от Корея и изцяло натурално измиване на лице и измиване на лице с въглен. Този хидратиращ почистващ препарат за лице отблокира порите и прави кожата мека и гладка. За сутрешно измиване на лицето и през нощта, този корейски почистващ препарат за лице наистина върши работата на почистващия препарат за лице с пяна.
Изцяло натурално почистващо средство с активен въглен:  Търсите органичен продукт за измиване на лицето? LookAtMe Foaming Face Cleanser е ултра нежен ежедневен почистващ препарат за лице за акне, мазна и чувствителна кожа; направен с изцяло натурални растителни съставки за успокояване на раздразнената кожа, дълбоко почиства порите, без да дразни кожата. Освен това е много по-забавно да измиете лицето си с тези ултра меки мехурчета с текстура на бита сметана, за разлика от други пенещи се измиващи средства за лице.
Дълбоко почистване за лице с Въглен: Прахът с активен въглен помага за нежното премахване на мръсотията и излишните мазнини, които могат да запушат порите, насърчава дълбоко почистване за премахване на петна, помага на раздразнената кожа да се изчисти по естествен път. Страхотен избор за измиване на лице за жени, за разлика от други сапуни за лице с въглен, които могат да изсушат кожата зле.
Формула обогатена с витамини: Съдържа богат източник на витамин А, С и Омега 3 мастни киселини, за да помогне за естественото заздравяване и овлажняване на кожата. Нашият гел за лице не съдържа SLS, SLES, формалдехид, триклозан, химически сулфати и фталати с формула на растителна основа, която може да бъде нежно ежедневно средство за почистване на акне.
100% КОРЕЙСКА КРАСОТА: този почистващ препарат за измиване на лице, формулиран с леки мехурчета от пяна за просто почистване на лекия грим, отмиване на замърсяванията и оставяне на кожата гладка и освежена. За най-добри резултати следвайте режима си на KBeauty и след това наслоете корейските си продукти за грижа за кожата. Използвайте 1-2 изпомпвания, 2 пъти дневно за най-добри резултати.
 

Начин на употреба: Разклатете преди употреба. Внимателно натиснете дозатора, за да извлечете необходимото количество пяна и нанесете върху влажно лице, като масажирате нежно с кръгови движения. Изплакнете обилно с хладка вода.

Look At Me
 

LOOK AT ME притежава женствена мекота, деликатност и елегантност едновременно.

Изработена е с мотива на модерна и градска жена.

Посланието "Ти си най-красивата, когато си уверена и уверена в себе си."

Женствена елегантност + модерност + САМОУВЕРЯВАНЕ = Look At Me