Нисковъглехидратно хранене за всеки ден

5 от 5 / 1 гласа

29.00 лв. 39.00 лв. Спестявате 10 лв.

Нисковъглехидратно хранене с вкусни рецепти, които да приготвяш бързо, лесно, сезонно и рентабилно? Виж цветните снимки в книгата и се увери че е възможно.
Всяка поръчана книга пристига при теб със специален подарък – изтриваема карта, на която да си нанасяш дневното меню и списъка с пазаруване. Виж я в галерията

„Нисковъглехидратно хранене за всеки ден – бързо и лесно“ не е просто поредната книга с рецепти. Деница Георгиева, автор на книгата е популярен кулинарен блогър, спечелила наградата кулинарен блогър на 2019 г. в категория „Здравословно хранене“. В нея Дени ни показва сърцето и душата на нисковъглехидратното хранене през личната си история, като ни предоставя и лесни, вкусни и бързи за приготвяне здравословни рецепти за всеки ден.

Тази книга е за всички, които смятат, че да се храниш здравословно означава да оставяш купища пари в био магазините и после да се чудиш как точно да приготвиш покупките, така че да стават за ядене. Но и за тези, които знаят, че сезонното хранене е винаги най-здравословният избор и малко екзотика от време на време е необходима, за да поддържа разпалени кулинарните страсти.

Тази книга е за всички, които са тотално объркани за това каква е разликата между кето и нисковъглехидратно хранене и си мислят, че и двете всъщност означават да ядеш предимно месо. Както и за тези, които знаят каква е разликата, но имат нужда да почерпят споделен опит и друга гледна точка.

И разбира се, тази книга е за всички любители на храната! Без значение от коя страна на монетата са – здравословното или вкусното хранене.

Знаеш, че неведнъж сме споделяли, че в нашия свят двете неща вървят ръка за ръка.

На финала – тази книга идва, за да ни покаже, че наистина всичко е въпрос на желание! Позволи си да поемеш към приключението здравословно хранене – твоето тяло ще ти благодари! Семейството ти също!