Нощен крем за суха кожа с фитостероли 50 мл.

5 от 5 / 1 гласа

45.00 лв. 57.00 лв. Спестявате 12 лв.

Състав: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Ether, Cera alba, Glycerin, Brassica campestris Sterols, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glyceryl Oleate, Simmondsia chinensis seed oil, Magnesium Sulfate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Parfum, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

 

 

Интензивният нощен крем за лице на Sebamed, предназначен специално за суха кожа, намалява и премахва типичните симптоми на дехидратираната кожа като опъване, парене и сърбеж, предпазва от изсушаване и от вредните външни фактори и бактерии. Специално разработен с по-високо ниво на фитостероли (3%) за по-ефективно облекчаване на възпаленията, кремът доставя максимален комфорт на кожата. Високото съдържание на фитостероли от семена на рапица в нощния крем възпрепятства възпаленията по естествен начин. Фитостеролите подсилват регенерацията на кожата и предпазват от вредните UV лъчи. Съдържащото се авокадово масло прави кожата отново еластична, а глицеринът стабилизира нейния хидробаланс.

Свойства:

Свойства:

  • рН 5.5 заздравява защитния киселинен слой на кожата и я предпазва от изсушаване, вредно външно влияние и бактерии
  • Особено подходящ за хора, страдащи от псориазис, атопичен дерматит и диабет
  • Дерматологично и клинично тестван

Опаковка: 50 мл.

Начин на употреба: Нанесете крема вечер, на чиста кожа, по лицето, шията и деколтето, като използвате леки масажни движения. За оптимална грижа препоръчваме  „Нощен крем за суха кожа с фитостероли“ да се ползва в комбинация с „Дневен крем за суха кожа с фитостероли“.