Пробиотични напитки с превъзходен вкус
5 от 5 / 1 гласаПробиотичните напитки допринасят за ефикасното храносмилане чрез развитие на здравословна чревна флора, за борбата с патогенните микроорганизми (подсилвайки по този начин вашия имунитет) и за повишаването на енергийните нива и цялостната жизнеспособност. Готови ли сте да подобрите здравето си сега? Направете го по един наистина вкусен и забавен начин. Поръчай книгата и започни да ферментираш!
Повече от 75 рецепти за вкусни и полезни напитки с превъзходен вкус!
В книгата ще откриеш рецепти за комбуча, кефир, джинджифилова бира, кимчи, лактоферментирала лимонада, квас и още множество други пробиотични напитки. Ще разбереш как можеш да си ги приготвяш у дома!
Ферментацията е изкуство
Тя е наистина удивителна, щом веднъж схванете спецификата ѝ. При ферментирането на напитки (и на храни!) не само ще се забавлявате, но и ще научите много за основите на човешкото здраве.