ПРОМО Комплект Omega за зряла кожа

5 от 5 / 1 гласа

49.00 лв. 69.00 лв. Спестявате 20 лв.

Комплект Queen включва серум за лице Queen със 100% натурален състав и ролер за лице от висококачествен розов кварц. Всичко необходимо за нежен вечерен ритуал, който ще направи кожата стегната и тонизирана, а фините бръчки и линии – изгладени.

 

 

Описание

Комплектът за лице Omega за зряла кожа се състои от серум за лице Omega и ролер за лице от розов кварц.

 

Серум за лице Omega съдържа 100% натурални съставки с мощно синергитично действие. Моринга в комбинация с Перила и Тиква успокояват и овлажняват, като имат възстановяващи свойства. Допълнени от Камелина, Вечерна иглика, Гроздови семки и Omega 3 които подмладяват, подхранват и противодействат отпускането. Кожата е стегната и тонизирана, фините бръчки и линии са изгладени. 

Ролер за лице от розов кварц. Подобрява състоянието на кожата, като редуцира тъмните кръгове под очите и се бори ефективно с бръчките и следите от стареене. Подпомага по-пълната абсорбция на козметичните продукти. Може да се съчетае с различни продукти – като кремове за лице, различни серуми и гелове. Големият ролер е подходящ за областта на врата, бузите, брадичката и челото, докато малкият е перфектен за зоната около очите, устните, нослето. Редовната употреба на продукта подобрява метаболизма и кръвообръщението на кожата, което намалява подпухналостта и прави кожата свежа, тонизирана и еластична.