ПРОМО Комплект Summer Skin

5 от 5 / 1 гласа

79.00 лв. 99.00 лв. Спестявате 20 лв.

Summer Skin е комплект от три части, който включва две натурални масла за тяло и уникална билкова смес за по-еластична, мека, тонизирана кожа и избистрен тен. Билковата комбинация Beauty има дълбок хидратиращ ефект върху кожата, което е пряко свързано с появата на стрии и се ползва ефективно в комбинация с регенериращото масло при стрии Beauty. Билковият чай Beauty Tea има  пречистващо черния дроб действие и детоксикиращ ефект върху тялото, което го прави незаменим помощник на масажното антицелулитно масло Silhouette, тъй като подобрява ефективността на антицелулитната терапия. Перфекният сет за стегната, гладка и тонизирана кожа.

Съдържа: Бял чай Май Мутан, Червена метличина, Бял хибискус, Сладък корен, Зелен чай Сенча, Лайка, Репей, Анасон, Куркума, Невен, Канела, Лавандула, Стевия.

Описание

Красивият вид на кожата е пряко свързан с вътрешното състояние на организма. Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и има редица основни функции, чрез които предпазва тялото от патогени, механични въздействия, дехидратация. Тя е естествен терморегулатор на тялото. Освен това е компенсаторен орган на черния дроб, като му помага да елиминира токсините, които е преработил. Кожата има избирателна пропускливост и обожава натуралните съставки на продуктите So Simple, като буквално се храни с тях и по този начин се стимулират естествените й регенериращи процеси. Комплект Summer Skin се състои от три изцяло натурални помощника в стремежа ни към стегната и еластична кожа без несъвършенства.

  1. Билков чай Beauty Tea 100гр

Билковата комбинация, която разработихме с помощта на водещи специалисти в бранша има цялостно укрепващо организма действие, като спомага за детоксикация и извеждане на свободните радикали от организма. При редовен прием, кожата става по-еластична, мека, тонизирана и с избистрен тен. Билковата комбинация Beauty има дълбок хидратиращ ефект върху кожата, което е пряко свързано с появата на стрии и може да се ползва ефективно като съпътстващо природно средство при различни терапии за подобряване цялостния вид на кожата, косата, ноктите. А пречистващото черния дроб действие и детоксикиращия ефект върху тялото, я прави ефективна за подобряване ефективността на антицелулитни терапии и терапии за стегната кожа. Освен, че тонизира и изглажда кожата, приемът на чай Beauty има цялостно укрепващо действие и предпазва от външни неблагоприятни влияния.

2. Натурално масло при стрии – BEAUTY, 100мл

Натурално масло за заличаване на стрии. Продукт специално разработен за регенериране на кожата, който ефективно повлиява стрии, белези, пигментни петна. Иновативната му формула е богата на био сертифицирани съставки, които укрепват съединителната тъкан, овлажняват и витаминизират кожата в продължение на 24часа. Продуктът повлиява кожната структура по напълно естествен път, затова веднага след употреба кожата е видимо по-стегната и гладка на допир.

Ефективно както при новообразували се стрии, така и при по-стари стрии.заличаване на стрии

При новообразували се стрии, които са все още червено-лилави, ефектът е изключително бърз и видим. След 3-4 седмици употреба, стриите са вече почти незабележими.

При по-стари стрии, ефектът се забелязва на втория месец от употребата. Наблюдава се значително подобрение в цвета, дълбочината и ширината на стриите. Не са така осезаеми на допир, свиват се и стават по-трудно забележими. 

 

Употреба: Консумирайте сутрин на гладно, за най-добър ефект препоръчваме чаят да не се овкусява допълнително. Да не се приема по време на бременност или кърмене, без консултация с медицинско лице. Продуктът съдържа минимални количества кофеин, поради което не е подходящ за малки деца.

 

Приложение:

Beauty е предназначено за заличаване на стрии, белези, пигментни петна, стимулира кръвообращението и е подходящ при антицелулитен масаж, за изглаждане на тена, стягане и подчертаване на фигурата. За защита от вредното въздействие на околната среда.

Употреба:

Вечер преди лягане нанесете на проблемните участъци и масажирайте интензивно в продължение на няколко минути. За по-бърз резултат можете да нанесете още 1-2 пъти през деня.

Натурално масло при стрии съдържа:

Кокос, Какао, Бадем, Таману, Маслина, Невен, Карите, Арган, Драконова кръв, Хвойна, Розмарин, Грейпфрут, Лимонова трева, Витамин Е

 

3. Натурално антицелулитно масло SILHOUETTE, 100мл

Интензивно натурално масажно масло против целулит. Формулата съдържа активни действащи масла от гроздови семки и канела, допълнени с карите, какао и пачули. Подобрява стегнатия вид на кожата, възвръща блясъка, подобрява тонуса и придава еластичност. Редуцира съществуващия целулит и предпазва от появата на нов. Всичко за продукта ТУК.

Приложение: Активно масло за третиране на засегнати от целулит и портокалова кожа участъци. Скулптурира силуета и допринася за добрия външен вид на кожата.

Употреба: Нанася се с масажни движения върху проблемните зони, един-два пъти на ден. Кожата се масажира десетина минути. Най-добре усвоим след баня, върху още влажна кожа.

Съхранение: На хладно и тъмно място. Поради натуралния си произход, маслото срещу целулит Silhouette мени консистенцията си при смяна на температурата. Това не променя полезните му качества. Ако предпочитате по-твърда и стегната консистенция, можете да съхранявате маслото в хладилник.

Съдържа:

Гроздови семки, Карите (Шеа), Какао, Пчелен восък, Маслина, Невен, Фракционирано кокосово масло, Авокадо, Сусам, Кайсия, Портокал, Канела, Хвойна, Мента, Витамин Е