ПРОМО Комплект антицелулит + тен = Summer Body

5 от 5 / 1 гласа

69.00 лв. 89.00 лв. Спестявате 20 лв.

Oлио за шоколадов тен Chocolate 250ml + Антицелулитно масло Silhouette 100ml.

Описание

Комплект антицелулит – Ето го и нашето решение за перфектна, стегната кожа с нежен шоколадов загар. Комплектът Summer Body е съставен от два изцяло натурални продукта с мощно природно действие – Натурално Олио Chocolate за равномерен шоколадов тен и кожа нежна като кадифе и Масажно масло Silhouette с мощно антицелулитно и стягащо действие.

Натурално Олио Chocolate 250ml

– Осигурява едновременно красив дълготраен тен и здравословна грижа за кожата. Хидратира дълбоко, като стяга и подобрява външния вид на кожата веднага след нанасяне. Съставен е от 100% натурални съставки с доказан произход – какао, морков, кайсия, маслина, бадем и др. Здравословният микс от растителни масла прави кожата невероятно мека, като я защитават от вредното въздействие на околната среда. Най-полезният начин да се сдобиете със зашеметяващ тен и красива стегната кожа на плажа. Маслото притежава неустоим шоколадов аромат, който ще отведе сетивата ви на красива тропическа почивка, като в същото време ще подхрани кожата в дълбочина. Олиото е подходящо за различни типове кожа, както и за такава, която е предразположена към алергични реакции при употреба на синтетични слънцезащитни кремове. Натуралните съставки, които съставят Chocolate проявяват естествени слънцезащитни свойства. Те съдържат високо количество антиоксиданти и полезни мастни киселини.

Интензивно масажно масло против целулит Silhouette 100ml

– Дълбоко концентрирана емулсия за борба с целулита. Притежава антицелулитни и скулптуриращи свойства. Формулата съдържа интензивно действащи масла от гроздови семки и канела, допълнени с карите, какао и пачули. Продукт подходящ за масаж. Подобрява стегнатия вид на кожата, възвръща блясъка, подобрява тонуса и придава еластичност. Редуцира съществуващия целулит и предпазва от появата на нов. 100% Натурален продукт! Приложение: Активно масло за третиране на засегнати от целулит и портокалова кожа участъци. Скулптурира силуета и допринася за добрия външен вид на кожата. Употреба: Нанася се с масажни движения върху проблемните зони, един-два пъти на ден. Кожата се масажира десетина минути. Най-добре усвоим след баня, върху още влажна кожа.