ПРОМО Комплект за шоколадов тен – Perfect tan

5 от 5 / 1 гласа

79.00 лв. 89.00 лв. Спестявате 10 лв.

Описание

Комплект за шоколадов тен.

Комплект за шоколадов тен – Съдържа Натурално олио за шоколадов тен Chocolate  и Озаряващо олио за лице и тяло  Glow ON. Два продукта, с чиято помощ ще имаш неустоима кадифена кожа с нежен шоколадов загар. Олиото за тен помага за по-бързото добиване на равномерен шоколадов тен на плажа или в солариума. А озаряващото олио ще направи кожата ти сияйна и блестяща веднага след нанасяне, подходящо е както за ежедневна употрба, така и за парти вечер.

Комплект за шоколадов тен – Oлио за шоколадов тен Chocolate 250ml + Озаряващо олио Glow ON 125ml

 

Натурално олио за шоколадов тен Chocolate 250ml.

– Осигурява едновременно красив дълготраен тен и здравословна грижа за кожата. Хидратира дълбоко, като стяга и подобрява външния вид на кожата веднага след нанасяне. Съставен е от 100% натурални съставки с доказан произход – какао, морков, кайсия, маслина, бадем и др. Здравословният микс от растителни масла прави кожата невероятно мека, като я защитават от вредното въздействие на околната среда. Най-полезният начин да се сдобиете със зашеметяващ тен и красива стегната кожа на плажа. Маслото притежава неустоим шоколадов аромат, който ще отведе сетивата ви на красива тропическа почивка, като в същото време ще подхрани кожата в дълбочина. Олиото е подходящо за различни типове кожа, както и за такава, която е предразположена към алергични реакции при употреба на синтетични слънцезащитни кремове. Натуралните съставки, които съставят Chocolate проявяват естествени слънцезащитни свойства. Те съдържат високо количество антиоксиданти и полезни мастни киселини.

Озаряващо олио за лице и тяло  Glow ON 125ml.

– Натуралната формула съчетава хидртатиращи растителни масла и минерална мика, като придава на кожата неустоимо сияние и блясък веднага след нанасяне. Подсилва тена, скрива дребните недостатъци, попива бързо и не оставя мазни следи. Прави кожата копринено гладка и мека, като подхранва в дълбочина.