ПРОМО комплект срещу косопад Shiny

5 от 5 / 1 гласа

39.00 лв. 49.00 лв. Спестявате 10 лв.

Сет от две части за професионална грижа за косата у дома. Съдържа 100% натурален серум Shiny, който противодейства косопада, спомага растежа и прави косата силна и блестяща в комбинация със силиконов масажор за пълно абсорбиране на активните съставки.

Описание

Серум Shiny 100ml – Серум при косопад. Подхранва косъма в дълбочина, придава копринена мекота и блясък. Предотвратява цъфтежа, накъсването и сплитането на косата. Доставя на косата витамини и минерали, необходими за растежа й. Оказва благоприятно въздействие при увредена коса. Комбинация от натурални масла и билки, която стимулира растежа на косата и укрепва структурата на косъма и спира косопада. Мощната билкова комбинация – коприва, невен, лаврово масло, розмарин – има противопърхотно и себум-регулиращо действие. Подхранва косъма в дълбочина, придава копринена мекота и блясък. Предотвратява цъфтежа, накъсването и сплитането на косата. Доставя на косата витамини и минерали, необходими за растежа й. Оказва благоприятно въздействие при увредена коса.

Нанесен върху скалпа противодейства косопада и спомага за по-бързия растеж на косата. Нанесен по дължината на косъма подхранва и придава блясък и здравина. Серум с отмиване.

Масажор за скалп. Подпомага разнасянето на продукти за скалп и коса, както върху скалпа, така и по дължините на косата. Може да се използва със серум при косопад, маска, шампоан. Редовните масажи на скалпа подобряват кръвобръщението, което води до укрепване структурата на косъма, предотвратяване на косопада, подпомагане на растежа на косата и цялостно подобряване на състоянието й.

Силиконовият масажор за скалп и коса увеличава ефекта от продуктите при косопад и ампули, като стимулира изключително растежа на косата. Използван върху сух скалп, в комбинация със серуми, ампули или спрейове, осигурява по-бързото усвояване на активните съставки от кожата на главата и подпомага тяхното действие.

Използван под душа, подпомага по-лесното разпенване на шампоана, като същевременно ефективно почиства и премахва мъртвите клетки от скалпа. Намалява сърбежа и раздразненията, активира кръвообращението и стимулира растежа на косата.

Масажирането на скалпа отпуска напрегнатите мускули и облекчава стреса от забързаното ежедневие.