Сет 1 "BABY 0+", Wooden Spoon: Шампоан за коса и тяло + Олио за скалп + Крем за зоната на пелената + Бебешко Олио

0 от 5 / 0 гласа

85.00 лв. 110.00 лв. Спестявате 25 лв.

Съдържание: Бебешки Шампоан за коса и тяло “FRAGRANCE FREE” 300мл + Бебешко Олио за скалп 0+, 15 мл + Бебешки Крем за зоната на пелената 100 мл + Бебешко Олио 100 мл

Основни характеристики: 1.Бебешки Шампоан за коса и тяло “FRAGRANCE FREE” 300мл. • Без аромат ще измие детската коса и телце с мека и пухкава пяна. Той омекотява, почиства и подхранва.• Съставен е от висококачествени натурални и био сертифицирани съставки и отговаря на Европейските изисквания за безопасност и ефикасност. • Формулата е обогатена с естествени, природни пенители, които са причината за меката и пухкава пяна, с която да покриете и измиете телцето и косичката, а маслата от сладък бадем (богато на витамини A, Е, D, B1, B2 и B6, минералите магнезий и калций, както и голямо количество мононаситени киселини, омега 3 и други мастни киселини, който е подходящ за чувствителна кожа), лавандула и лайка омекотяват и подхранват. • 21% Био сертифицирани съставки / 99% Натурални съставки • Подходящо е за ползване ежедневно. 2. Бебешко Олио за скалп 0+ 15 мл: • Ще овлажни, омекоти и подхрани деликатната бебешка кожа. Съставено е от висококачествени натурални и био сертифицирани съставки • Олиото за скалп е подходящо за ползване при млечни корички, като ги омекотява и позволява премахването им нежно и деликатно. Улеснява разресването на бебешката косичка.• Формулата е обогатена с календула (невен) и растителен сквалан. Консистенцията му е лека а некомедогенна, не запушва порите и подобрява повърхностния слой на кожата.

3. Бебешки Крем за зоната на пелената 100 мл: • Био сертифициран нежен бебешки крем за зоната на пелената, съставен от деликатни натурални масла в комбинация с не-нано цинков оксид и лайка. Истинска природна грижа, която подхранва, успокоява и се бори с ежедневните изпитания за бебешката кожа в зоната на пелената. Създава защитна бариера, която предотвратява обриви и възпаления. 4. Бебешко Олио 100 мл: • Съставено от най-деликатните био сертифицирани олиа, обогатени с мека лайка и натурален витамин Е. Подхранва, омекотява и се грижи за деликатната бебешка кожа. Олиото е направено само от висококачествени натурални и био сертифицирани съставки. Продуктите са съобразени с последните изисквания на ЕС и имат външна професионална оценка за безопасност и ефективност. Не съдържа химикали, петролни деривати, консерванти, ГМО и синтетични съставки.