Сет 1 "Баланс на кръвна захар", Alpha Lipoic Acid + Berberine Pro + D3 Liquid, 1*100 capsuli+1*90 capsuli+1*30 ml

0 от 5 / 0 гласа

275.00 лв. 325.00 лв. Спестявате 50 лв.

Основни характеристики:

1.Alpha Lipoic Acid - 100 капсули= ● Антиоксидант Като неделима част от клетъчното дишане, Алфа-липоевата киселина (АЛК) подпомага АТФ-синтазата – продукцията на енергия в клетките от хранителните вещества (в частност въглехидратите).● Предполага се, че приемането на добавката преди консумацията на въглехидратна храна помага за подобряване на нивата на кръвната захар.● Освен това, изследванията показват силни антиоксидантни свойства на АЛК в целия организъм, чрез модулиране на генната транскрипция за подпомагане на здравословни нива на оксидативния стрес. ● Предвид същността на АЛК за комплексното подпомагане на здравето и благополучието, тази добавка носи безброй ползи: ● за производството на енергия, ● за антиоксидантната активност в клетките на цялото тяло, ● за здравословния баланс на кръвната захар. ● Дозировка:2*1 дневно.

2. Berberine Pro - 90 капсули.● Berberine Pro е висококачествена формула с биологично активни форми на берберин и канела за поддържане на здравословна кръвна захар, нива на липидите в кръвта, антиоксидантна активност и производство на енергия от въглехидрати. ● Доказано е също, че берберинът е полезен за поддържане на здравословна сърдечно-съдова функция, липиден профил в кръвта, добро състояние на стомашно-чревния тракт, апетит, както и за поддържане на здравословна функция на нервните клетки. ● Оказва се, че берберинът отпуска кръвоносните съдове и поддържа здравословен кръвоток. ,● Дозировка: 3*1 дневно преди хранене.

 

3.NutriDyn мицелизиран витамин D3 е водоразтворима, мицелизирана (на капки) форма на витамин D, която осигурява силно абсорбиращ се витамин D3 (като холекалциферол). Процесът на мицелизиране значително повишава разтворимостта, абсорбцията и бионаличността на витамин D3 в сравнение с другите му форми – олио или емулсия.● Витамин D3 е микроелемент с повсеместни действия в тялото; примерите с множеството от функциите му в организма включват подкрепа за нивата на стрес, здраве за костите и кожата, здраве за сърцето и имунната функция.● Дозировка: 2*1 капка дневно с 30-60 мл. вода или сок.

Хранителните добавки не заместват разнообразно хранене. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.