Сет 3 "Здраве на мускулите, костите и ставите", Collagen Plus + Magnesium Citrate + Omega Pure DHA 500, 1*60+1*120+1*90

5 от 5 / 1 гласа

229.00 лв. 259.00 лв. Спестявате 30 лв.

Основни характеристики:

1.Collagen Plus - 60 капсули, За здрави и гъвкави стави. ● Collagen Plus е хранителна добавка, съдържа магнезий, ксантохумол и неденатуриран колаген известни със своята ефективност в поддържането на здрави възпалителни маркери и гъвкавостта на ставите. ● Collagen Plus съдържа ксантохумол, който притежава мощни противовъзпалителни свойства.● Изследванията сочат, че той подобрява здравословните нива на хиалурон и колаген за здрави съединителни тъкани и гъвкавост на ставите. Ксантохумолът е много по-мощен от други модифицирани производни форми извлечени от хмела като THIAA и RIAA. ● Резултатите от клиничните изследвания цитирани тук сочат, че съставките в хранителната добавка Collagen Plus помагат за:● поддържане на здрави и гъвкави стави,● подобряване на здравите възпалителни маркери в организма,● помагат срещу оксидативния стрес.● Дозировка: Една капсула два пъти дневно с храна .

 

2. Magnesium Citrate -120 капсули.● Бионаличен магнезий и калций за здравословна мускулна функция.,● NutriDyn Магнезиев цитрат е натурална хранителна добавка и съдържа силно бионаличен магнезиев цитрат както и калциев цитрат – два основни минерала, които поддържат мускулната функция, минерализацията на костите, невротрансмисията и други физиологични процеси в човешкия организъм.,● Дозировка: 3*1 дневно.

3.Omega Pure DHA 500 - 90 меки капсули ● Чисто рибено масло омега-3 от калмари. ● Докозахексаеновата киселина (DHA) допринася за поддържането на нормална мозъчна функция*, ● DHA допринася за поддържането на нормално зрение*, ● *Полезният ефект за мозъка и зрението се постигат с дневен прием от 250 мг. докозахексаенова киселина (DHA)● DHA е омега-3 незаменима мастна киселина, която се намира в много части от човешкото тяло, особено в клетъчните мембрани, което я прави неделим компонент на мембранните фосфолипиди. ● Изследванията сочат, че DHA може да насърчи здравата експресия на гени и протеини, да поддържа активността на мембранния протеин и да служи като резервоар за много биологично важни молекули.● Употреба за възрастни над 16 години: 3*1 дневно с храна.

Хранителните добавки не заместват разнообразно хранене. Погрижете се за здравето си, доверете ни се! Резултатите ще Ви очароват.